Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW review

  • Consum
    (4)
  • Tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.5

Sumar

Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica cu design alb clasic, cu o compartimentare foarte buna a spatiilor si cu un nivel redus al zgomotului. Tehnologiile moderne, materialele de calitate si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Samsung. 

Compania sud-coreeana Samsung si-a castigat popularitatea in ultimii ani datorita smartphone-urilor premium, a televizoarelor si sitemelor audio insa are in oferta si diferite aparate electrocasnice cu specificatii foarte bune. De exemplu, cele mai noi combine frigorifice produse de Samsung utilizeaza tehnologii moderne pentru reducerea consumului de energie sau pentru distribuirea uniforma a aerului rece si a umiditatii care vor pastra prospetimea si textura fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica produsa de Samsung care ofera un raport bun intre calitate si pret.

Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW

Combina frigorifica spatioasa

Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica de generatie noua, cu un design simplu de culoare alba si manere orizontale inorporate in usi. Deschiderea standard este spre dreapta insa usile sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul de depozitare din bucatarie sau hol. Aceasta combina are dimensiuni de 59.5 x 66.8 x 185 cm si un volum total de 306 litri, fiind un model adecvat pentru familiile care au unul sau doi copii.

Consum rezonabil de energie si zgomot redus

Compresorl Digital Inverter are un consum anual de energie de 280 kWh care este incadrat doar in clasa A+, insa costul lunar de utilizare nu va depasi 15 lei, o valoare rezonabila avand in vedere volumul frigiderului si congelatorului. Samsung RB31HSR2DWW are insa un nivel foarte redus al zgomotului, valoarea de 39 dB fiind una din cele mai reduse dintre modelele cu caracteristici similare.

Frigider spatios

Frigiderul are un volum de 230 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata din care cel din mijloc are balamale batante care permit accesul cu usurinta la alimentele pastrate in partea din spate. Pentru pastrarea fructelor si legumelor exista un compartiment etans care pastreaza un nivel optim de umiditate, iar pentru sticle, borcane si alte recipiente veti putea sa utilizati cele 3 rafturi de pe usa frigiderului. In plus, aveti la dispozitie si un cos de depozitate portabil din plastic cu ajutorul careia veti putea sa transporatati mai usor anumite sosuri sau bauturi in bucatarie sau dining. Sistemul de iluminare cu LED este foarte eficient, astfel ca veti gasi mai usor alimentele chiar si de pe rafturile situate in partea inferioara.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB31HSR2DWW

Congelator cu deschidere completa

Congelatorul cu volum de 76 de litri este impartit in 3 rafturi care au o deschidere mai mare in comparatie cu cele conventionale. Usa congelatorului se deschide la 90 de grade, facilitand introducerea si scoaterea cutiilor mai voluminioase. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este una excelenta, nu acelasi lucru insa putem spune si despre autonomia de 13 ore in cazul unei pene de curent.

Tehnologii de ultima generatie

Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este True No Frost care mentine temperatura constanta si impiedica depunerile de gheata dar asigura si racirea uniforma in tot frigiderul. Optiunea CoolSelect Zone permite setarea unor temperaturi diferite pentru carne sau fructe si legume iar un semnal sonor va va instiinta daca ati uitat usa frigiderului deschisa.

Puncte tari

+ design alb elegant

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine compartimentate

+ iluminare interioara foarte buna

+ tehnologii moderne

+ semnal sonor usa deschisa

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– consumul energetic este incadrat doar in clasa A+

Concluzii

In concluzie, Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica cu design alb clasic, cu o compartimentare foarte buna a spatiilor si cu un nivel redus al zgomotului. Tehnologiile moderne, materialele de calitate si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Samsung.