Side by side Samsung RS50N3513SA/EO review

  • Design
    (5)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Samsung RS50N3513SA/EO este o combina frigorifica eleganta cu spatii generoase si un raport excelent calitate pret. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 10 ani pentru compresor si tehnologiile inovatoare fac din acest side by side produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Combinele frigorifice side by side sunt unele dintre cele mai elegante aparate frigorifice, fiind preferate de tot mai multi clienti care au venituri mai mari. O combina frigorifica side by side are un spatiu generos atat pentru pastrarea alimentelor proaspete cat si a celor congelate dar ofera si o compartimentare buna sau un acces facil la acestea. In plus, cele mai noi modele de combine side by side utilizeaza si tehnologii inovatoare care permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica side by side care este produs de Samsung.

Side by side Samsung RS50N3513SA/EO

Combine frigorifica side by side eleganta

Samsung RS50N3513SA/EO este un side by side cu doua usi si design elegant din inox. Cele doua usi au manere verticale in partea interioara, pe usa de la congelator existand dozatorul de apa si gheata si panoul de control cu display digital. Dimensiunile acestui model sunt de 91.2 x 73.4 x 178.9 cm iar volumul net total este de 501 litri, fiind potrivit pentru familiile mai numeroase formate din 5-6 membri.

Eficienta energetica buna si zgomot redus

Samsung RS50N3513SA/EO are un compresor digital invertor cu un consum anual de 409 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 22 de lei. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestui side by side, valoare de 43 dB fiind destul de scazuta daca luam in considerare volumul mare de depozitare al acestui model.

Frigider spatios

Frigiderul cu volum de 357 de litri este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi ajustabile din sticla securizata, pentru sticlele de vin existand un suport metalic in partea superioara. In partea de jos exista 2 compartimente speciale care asigura un nivel optim de umiditate si temperatura pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Sticlele si recipientele mai mari se vor putea depozita pe cele doua rafturi din partea de jos a usii, iar iaurturile si ale produse lactate se vor putea pastra in raftul special Dairy Guard. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina in frigider, contribuind si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelator bine compartimentat

Congelatorul are un volum de 144 litri si o compartimentare similara cu frigiderul, in partea de jos existand doua compartimente inchise unde veti putea pastra carnea sau pestele iar in partea de sus 3 rafturi din sticla securizata pentru depozitarea caserolelor sau cutiilor de diferite dimensiuni. Pe usa congelatorului exista 3 rafturi pentru pastrarea deserturilor mai mici dar si rezervorul pentru dozatorul de apa si gheata. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este una destul de redusa la fel ca si autonomia de 8 ore in cazul unei pene de curent.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RS50N3513SA/EO

Display digital si tehnologii moderne

Panoul de control are un afisaj elegant albastru si un meniu simplu pentru setarea temperaturilor din frigider si congelator. Samsung RS50N3513SA/EO foloseste sistemul All-around Cooling care asigura o distributie uniforma a aerului rece in toate spatiile interioare dar si tehnologia No Frost care pastreaza prospetimea alimentelor fara inghetare. In plus, aveti la dispozitie functii de racire si congelare rapida a alimentelor dar si un mod vacanta care reduce consumul de energie atunci cand sunteti plecati in concediu. Fiabilitatea compresorului invertor digital este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital

+ frigider bine compartimentat

+ congelator cu spatiu generos

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 10 ani pentru compresor

Puncte slabe

– consumul energetic nu este cel mai scazut

Concluzii

In concluzie, Samsung RS50N3513SA/EO este o combina frigorifica eleganta cu spatii generoase si un raport excelent calitate pret. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 10 ani pentru compresor si tehnologiile inovatoare fac din acest side by side produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.