Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO pareri si review

🥇 Samsung RB3VTS104SA/EO - 317 litri, Clasa A++, 39 dB, No Frost, Twin Cooling
Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO

Product Name: Samsung RB3VTS104SA/EO

Product Description: Samsung RB3VTS104SA/EO este o combina frigorifica cu design minimalist si compresor inverter cu eficienta energetica A++. Combina re un nivel al zgomotului de doar 39 dB si utilizeaza un sistem No Frost si tehnologia Twin Cooling cu 2 vaporizatoare.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Samsung RB3VTS104SA/EO este o combina frigorifica cu design elegant, dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, tehnologia Twin Cooling si sistemul de iluminare sunt alte aspecte pozitive ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design modern

+ compresor digital inverter

+ eficient energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de racire No Frost

+ tehnologie Twin Cooling

+ sistem de iluminare cu led

Cons

– pretul intreg este mare

 

Desi este mai cunoscuta prin televizoarele si smartphone-urile premium, compania sud-coreeana Samsung are in portofoliu si o gama variata de aparate electrocasnice mari. Ca si in cazul celorlalte categorii de produse si electrocasnicele mari produse de Samsung au designuri elegante si specificatii tehnice foarte bune, adresandu-se in general persoanelor cu venituri mai mari. De exemplu, cele mai noi combine frigorifice produse de Samsung au finisaje moderne, o eficienta energetica buna si utilizeaza sisteme si tehnologii moderne pentru ca alimentele sa poate fi pastrate mai mult timp. O astfel de combine frigorifica produsa de Samsung este si modelul a carui prezentare o veti vedea in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO

Combina frigorifica compacta

Combina frigorifica Samsung RB3VTS104SA/EO are un design elegant cu finisaje din inox si manere verticale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta, insa fiind reversibile, se poate schimba fara prea mult efort. Combina are o latime de doar 59.5 cm, o adancime de 65 cm si o inaltime de 186 cm, putand sa fie instalata si intr-o bucatarie mai mica sau mai ingusta. Volumul total de 317 litri este impartit astfel: 228 litri pentru frigider si 89 litri pentru congelator, acesta combina fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Compresor economic Digital Inverter

Samsung RB3VTS104SA/EO are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul estimativ anual de 240 kWh avand un cost lunar de aproximativ 13 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si silentios, valoarea de 39 dB fiind mai scazuta decat cea a altor combine de generatie mai veche. Combina utilizeaza tehnologia No Frost care impiedica formarea ghetii in congelator, astfel ca nu mai este necesara decongelarea manuala periodica.  

Spatii interioare cu organizare clasica

Spatiul frigorific este compartimentat astfel: in partea inferioara exista un sertar care asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume iar in partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime. In plus, cele 3 rafturi de pe usa frigiderului permit depozitarea sticlelor, cutiilor sau borcanelor de diferite marimi. Frigiderul dispune de un sistem de iluminare cu led care asigura o vizibilitate buna chiar si pentru compartimentul de fructe-legume dar contribuie si la consumul redus de energie. 

Spatiul de congelare este impartit in 3 sertare cu dimensiuni aproximativ egale care permit depozitarea pe grupe de alimente pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB3VTS104SA/EO

Tehnologie Twin Cooling

Panoul de control este situat in interiorul frigiderului si permite setarea temperaturilor din cele doua spatii prin interiomediul unor butoane tactile. Combina utilizeaza tehnologia Twin Cooling cu doua vaporizatoare care impiedica schimbul de mirosuri intre cele doua spatii interioare si asigurarea unui nivel diferit de umiditate in frigider si congelator. O alta optiune utila este semnalul sonor care va instiinteaza daca ati lasat usa de la frigider deschisa. 

https://www.youtube.com/watch?v=g9xffRq-80k

Puncte tari

+ design modern

+ compresor digital inverter

+ eficient energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de racire No Frost

+ tehnologie Twin Cooling

+ sistem de iluminare cu led

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

Concluzionand, Samsung RB3VTS104SA/EO este o combina frigorifica cu design elegant, dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, tehnologia Twin Cooling si sistemul de iluminare sunt alte aspecte pozitive ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung.