Whirlpool W7X92OWH, Combina Frigorifica, 367 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri si Review

▷ Whirlpool W7X92OWH Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Whirlpool W7X92OWH

Product Name: Whirlpool W7X92OWH

Product Description: Whirlpool W7X92OWH este o combina frigorifica cu volum de 367 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Tehnologii si sisteme
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4)
4.4

Sumar

Whirlpool W7X92OWH este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiilor interioare;

+ tehnologii si sisteme moderne.

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– garantie standard;

– pretul este destul de mare.

Aparatele frigorifice moderne dispun de spatii interioare bine organizate, care ofera conditii optime de pastrare a alimentelor. De exemplu, modelele mai performante au compartimente cu umiditate ajustabila pentru fructe si legume sau compartimente cu temperatura de 0 grade Celsius pentru carnea sau branzeturile proaspete. Mai mult, aceste modele dispun si de compresoare economice si silentioase, care au si o fiabilitate excelenta. Whirlpool W7X92OWH este un astfel de aparat frigorific modern, iar in continuare vom analiza specificatiile importante aceste acestui model.

Combina frigorifica Whirlpool W7X92OWH

Whirlpool W7X92OWH – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Whirlpool W7X92OWH are un design elegant, cu finisaje albe si manere verticale pe exteriorul celor doua usi. Panoul de control extern are un fundal negru, completand designul modern al combinei. Usile se deschid inspre dreapta insa sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata destul de usor. Volumul net al combinei este de 367 litri din care 263 litri sunt alocati spatiului frigorific si 104 litri congelatorului.

Dimensiunile acestui model sunt de 59.6 x 67.8 x 202.7 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte modele de combine frigorifice produse de Whirlpool pe care le-am analizat recent sunt: Whirlpool WB70E972X sau Whirlpool W9921CW.

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Combina Whirlpool W7X92OWH

Whirlpool W7X92OWH are un compresor cu eficienta energetica incadrata doar in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual cominicat de producator este de 254 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 22 lei. Nivelul zgomotului este de 39 dB, o valoare destul de redusa, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Sistemul de racire Total No Frost asigura o temperatura constanta in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. 

Compartimentarea spatiilor interioare

W7X92OWH

Spatiul frigorific are o origanizare moderna cu doua compartimente in partea inferioara:

FreshBox+ – permite setarea umiditatii in functie de fructele si legumele depozitate, care isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp;

FreshBox 0° – mentine o temperatura constanta de 0°, ideala pentru pestele, carnea si branzeturile proaspete.

Deasupra acestor compartimente se afla trei rafturi din sticla securizata si un raft metalic, pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului exista alte doua rafturi mari si trei mai mici, care se pot ajusta in functie de marimea recipientelor pe care doriti sa le pastrati. Sistemul de iluminare tip LED asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentele din partea de jos. 

Congelatorul este impartit in doua compartimente si un raft in partea superioara, pentru accesul facil la inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este de 11 Kg in 24 de ore iar in cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Panou de control, tehnologii si garantie

Panoul de control are un selectoare tactile care permit modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare in 5 trepte disponibile. Tot de aici veti putea sa activati si functia de congelare rapida, pentru alimentele cu o perisabilitate mai ridicata. Pe langa Total No Frost, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne precum:

 • Cool Breeze – asigura distribuirea uniforma a aerului rece gratie unor orificii mari;
 • Al 6-lea Simt – detecteaza automat variatiile de temperatura si asigura racirea rapida pentru protejarea alimentelor proaspete.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, care poate fi extinsa cu un cost suplimentar in momentul achizitiei. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiilor interioare;

+ tehnologii si sisteme moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa E;

– garantie standard;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

Concluzionand, Whirlpool W7X92OWH este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.

button-3