Samsung RB38T672CS9/EF, Combina Frigorifica, 385 litri, Clasa C – Pareri si Review

▷ Samsung RB38T672CS9/EF Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB38T672CS9/EF

Product Name: Samsung RB38T672CS9/EF

Product Description: Samsung RB38T672CS9/EF este o combina frigorifica cu volum de 385 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de doar 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Samsung RB38T672CS9/EF este o combina frigorifica moderna, cu design elegant si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital extern si  extragarantia pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare eficienta a spatiilor interioara;

+ garantie extinsa pentru compresor. 

Cons

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius;

– garantie standard;

– pretul este pe masura specificatiilor.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice moderne dispun de un design elegant, care le permite incadrarea in orice bucatarie dintr-o locuinta noua. Finisajele din inox contribuie la designul modern, iar display-urile digitale externe dau o nota de eleganta. In plus, cele mai performante modele au o eficienta energetica foarte buna si un nivel redus al zgomotului de functionare. Samsung RB38T672CS9/EF este un astfel de aparat frigorific de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Samsung RB38T672CS9/EF

Samsung RB38T672CS9/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RB38T672CS9/EF are un design elegant, cu finisaje din inxo si manere orizontale incorporate in cele doua usi. Directia de deschidere a celor doua usi este cea clasica, spre dreapta, insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate destul de usor. Partea din spate este acoperita cu un capac metalic care protejeaza compresorul de depunerile de praf sau de loviturile accidentale. 

Acest model are un volum net de 385 litri impartit astfel: 273 litri pentru spatiul frigorific si 112 litri pentru congelator. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 203 cm, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai generos pentru instalare. Alte combine frigorifice performante pe care le-am analizat recent sunt: LG GBB72MCEGN (384 litri, clasa D) sau Beko RCNA406E60LZXRN (362 litri, clasa C). 

Compresor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Samsung RB38T672CS9/EF

Samsung RB38T672CS9/EF are un compresor digital inverter care este fiabil, economic si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, consumul anual comunicat de producator fiind de doar 169 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 13 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Sistemul de racire foloseste tehnologia No Frost, care impiedica depunerile de gheata si elimina necesitatea decongelarii periodice. Mai mult, tehnologia All-Around Cooling asigura racirea in mod uniform a spatiilor interioare, prin suflarea aerului rece in dreptul fiecarui raft. 

Organizarea spatiilor interioare

Samsung RB38T672CS9/EF

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul unui compartiment, a 4 rafturi din sticla securizata si a unui raft din metal si plastic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Compartimentul Humidity Fresh asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului se gasesc alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticlele, borcanele si cutiile de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibiltiate buna, dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelatorul este impartit in 3 sertare, din care cel din mijloc este cel mai voluminos. Capacitatea de congelare de 8 Kg in 24 de ore este destul de buna, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 9 ore. 

Panou de control si garantie

Panoul de control situat in partea superioara a usii frigiderului are un display digital cu doua zone si afisaj albastru. Selectoarele tactile permit modificarea facila a temperaturilor sau activarea functiei de congelare rapida. Aceasta combina frigorifica beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, iar compresorul digital inverter de o garantie extinsa de 10 ani.

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare eficienta a spatiilor interioara;

+ garantie extinsa pentru compresor. 

Puncte slabe

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius;

– garantie standard;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

Concluzionand, Samsung RB38T672CS9/EF este o combina frigorifica moderna, cu design elegant si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital extern si  extragarantia pentru compresor sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de compania sud-coreeana Samsung. 

button-3