Combina frigorifica Tesla RC3100FHX review

Tesla RC3100FHX - Clasa A+, Total No Frost, 7 ani garantie
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.2

Sumar

Tesla RC3100FHX  este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Tehnologia Total No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa de 7 ani sunt alte avantaje ale acestei combine produse de Tesla. 

Designul aparatelor electrocasnice mari este luat in considerare de tot mai multi clienti, in special in cazul bucatariilor noi sau a celor renovate. De exemplu, o combina frigorifica cu finisaje din inox se va incadra perfect intr-o bucatarie eleganta, alaturi de alte aparate gri, negre sau argintii. Totusi pe langa design, aparatul frigorific va trebui sa aiba si o organizare buna a spatiilor interioare, un consum energetic redus sau un nivel scazut al zgomotului de functionare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica eleganta care este comercializata sub brandul Tesla. 

Combina frigorifica Tesla RC3100FHX

Combina frigorifica eleganta

Tesla RC3100FHX este o combina frigorifica cu design elegant cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi si contribuie la designul modern al acestui model. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta si nu poate fi modificata, aceastea nefiind reversibile. Combina are o latime de 61.5 cm, o adancime de 60.5 cm si o inaltime de 185.8 cm, volumul net total de 295 litri fiind impartit astfel: 222 litri pentru spatiul frigorific si 73 litri pentru congelator. 

Eficienta energetica A+

Compresorul combinei Tesla RC3100FHX  are un consum energetic anual de 266 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 15 lei. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 43 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi derajati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Acest model utilizeaza refrigerant R600a care absoarbe mai rapid caldura iar sistemul Multi Air Flow asigura distribuirea uniforma a aerului rece in spatiul frigorific. Combina utilizeaza si tehnologia Total No Frost care impiedica formarea ghetii in cele doua spatii interioare, dezghetarea manuala nemaifiind necesara. 

Spatiu frigorific cu 2 compartimente

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 2 compartimente si a doua rafturi din sticla securizata, aceastea din urma putand fi ajustate pe inaltime pentru a depozita si vase mai voluminoase. Cele doua compartimente asigura conditii optime de temperatura si umiditate pentru ca fructele si legumele sa poata fi pastrate mai multi timp. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, cutii sau borcane mai mici. Sistemul de iluminare asigura un nivel optim de lumina chiar si pentru compartimentele din partea inferioara. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Tesla RC3100FHX

Congelator compact

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de mirosuri sau gusturi. Acest model dispune de un termostat mecanic care permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Daca veti acizitiona aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 7 ani oferita de producator

Puncte tari

+ design elegant

+ tehnologie Total No Frost

+ sistem Multi Air Flow

+ frigider bine compartimentat

+ nivel rezonabil al zgotmotului

+ garantie extinsa de 7 ani

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– panou de control mecanic

Concluzii

In concluzie, Tesla RC3100FHX  este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Tehnologia Total No Frost, nivelul rezonabil al zgomotului si garantia extinsa de 7 ani sunt alte avantaje ale acestei combine produse de Tesla.