Bosch KGE49AICA, Combina Frigorifica, 417 litri, Clasa C, Low Frost – Pareri si Review

Bosch KGE49AICA - 419 litri, Clasa C, 38 dB, Low Frost
Combina frigorifica Bosch KGE49AICA

Product Name: Bosch KGE49AICA

Product Description: Bosch KGE49AICA este o combina frigorifica cu volum de 419 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina are un sistem de racire Low Frost si un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Summary

Bosch KGE49AICA este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatiu frigorific cu organizare moderna. Nivelul redus al zgomotului, functiile de racire si congelare rapida si tehnologiil moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Bosch o alegere foarte buna pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design elegant

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica buna

+ spatiu frigorific bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii moderne

Cons

– sistemul de racire este Low Frost

– pretul intreg este mare

Aparatele electrocasnice produse de compania germana Bosch se bucura de o notorietate buna gratie fiabilitatii foarte bune. De exemplu, cele mai noi modele de aparate frigorifice comercializate sub brandul Bosch au un design elegant si o eficienta energetica foarte buna. In plus, spatiile interioare sunt bine organizate si asigura conditii optime de pastrare a alimentelor o perioada mai lunga de timp. Bosch KGE49AICA este un astfel de aparat frigorific modern iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestuia.

Combina frigorifica Bosch KGE49AICA

Bosch KGE49AICA – combina frigorifica cu design minimalist

Combina frigorifica Bosch KGE49AICA are un desing modern cu finisaje din inox si manere verticale incorporate in usi. Usile au deschiderea clasica spre dreapta insa sunt reversibile, putand sa fie modificate destul de usor. Alte modele de combina frigorifice cu design elegant sunt: Bosch KGF39PIDP, Beko RCNE560K40DXBN, Samsung RB38T600DB1/EF, LG GBB569MCAMB sau Bosch KGN39IJEA. Combina are un volum net de 419 litri (302 litri frigiderul si 117 litri congelatorul) fiind potrivita pentru familiile formate din cel putin 4 persoane. Dimensiunile acestui model sunt de 70 x 65 x 201 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile copiilor si persoanelor mai mici de statura.

Compresor Intelligent Invertor

Bosch KGE49AICA are un compresor Intelligent Inverter care este atat fiabil, cat si economic si silentios. Consumul energetic anual de 163 kWh este incadrat in clasa C (pe o scara de la A la G), costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 10 lei. Nivelul zgomotului de 38 dB este unul redus, mai ales daca luam in considerare volumul generos al combinei. Racire se realizeaza prin 2 circuite separate de racire care asigura conditii optime de umiditate in frigider. Din pacate, sistemul de racire este de tip Low Frost, ceea ce inseamna ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura buna functionare a combinei.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGE49AICA

Spatiu frigorific bine organizat

Frigiderul are in partea inferioara dpua compartimente largi Vita Fresh. Primul compartiment permite setarea umiditatii in functie de tipul fructelor si legumelor pe care le depozitati pentru a le pastra mai multi timp. Al doilea compartiment mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius, ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Deasupra celor doua compartimente exista un raft metalic pentru sticla si doua rafturi din sticla securizata pe care se poate pastra o cantitate mare de alimente. Alte spatii de depozitare sunt oferite de cele 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului.

Gratie tehnologiei FreshSense care asigura o temperatura constanta in interior, indiferent de temperatura exterioara, alimentele isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp. Sistemul de iluminare tip led asigura o vizibilitate excelenta in interior dar contribuie si la eficienta energetica buna a combinei.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc este cel mai voluminos, permitand depozitarea cutiilor sau pungilor mai mari. Capacitatea de congelare de 15 Kg in 24 de ore este excelenta, la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent care este de 44 de ore. Panoul de control intern permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiilor de racire si congelare rapida sau a modului de vacanta. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica buna

+ spatiu frigorific bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– sistemul de racire este Low Frost

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Bosch KGE49AICA este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si spatiu frigorific cu organizare moderna. Nivelul redus al zgomotului, functiile de racire si congelare rapida si tehnologiil moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Bosch o alegere foarte buna pentru familiile cu venituri mai mari.