Frigider cu doua usi Indesit TIAA 12.X1 review

Indesit TIAA 12.X1
  • Design
    (4.5)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Indesit TIAA 12.X1 este un frigider care impresioneaza atat prin eleganta designului cat si prin organizarea spatiilor interioare. Sistemul eficient de iluminare, sistemele moderne si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest frigider o alegere buna pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice sunt cele mai populare aparate frigorifice, insa exista inca numeroase persoane care prefera frigiderele cu o compartimentare clasica. Un frigider are un spatiu mai mare de refrigerare si un congelator cu volum mai mic, fiind potrivit pentru persoanele care consuma mai multe alimente proaspete decat cele congelate. Cele mai noi modele de frigidere utilizeaza tehnologii si sisteme moderne care reduc consumul energetic si permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider care este produs de compania italiana Indesit.

Frigider Indesit TIAA 12.X1

Frigider elegant si compact

Indesit TIAA 12.X1 este un frigider cu design elegant cu finisaje din inox si usi cu margini rotunjite. Manerele orizontale sunt integrate in usi care au directia de deschidere spre dreapta, insa fiind reversibile, se poate modifica in functie de amenajarea bucatariei. Volumul total al frigiderului este de 306 litri iar dimensiunile sunt de 60 x 65.5 x 175 cm, fiind porivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Clasa de eficienta A+

Indesit TIAA 12.X1 are un compresor cu o eficienta energetica incadrata in clasa A+, costul cu cei aproximativ 22 kWh consumati lunar fiind de cel mult 14 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 44 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea spatiilor de odihna si relaxare. 

Spatiu generos de refrigerare

Frigiderul are un volum de 236 litri si este si este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si pe care se pot depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista un sertar spatios unde legumele si fructele isi vor pastra proprietatile nutritive o perioada mai mare de timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic pentru sticle, borcane, cutii si alte recipiente de diferite marimi.

Sistemul de iluminare ofera o vizibilitate buna in intre spatiul interior iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din spatiile de refrigerare si congelare. Acest model utilizeaza mai multe sisteme moderne precum Static Automatic Control care mentine temperatura constanta in frigider cu ajutorul unor senzori sau Hygiene Control care impiedica dezoltarea mucegaiului prin intermediul unei pelicule speciale. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Indesit TIAA 12.X1

Congelator cu organizare simpla

Congelatorul are un volum de doar 70 de litri si este impartit in 2 compartimente prin intermediul unui raft din sarma, astfel ca va trebui sa pastrati alimentele in pungi si caserole pentru a evista schimbul gusturilor si al mirosurilor. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de doar 2 Kg iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 18 ore. 

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ frigider bine compartimentat

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem eficient de iluminare

+ Static Automatic Control

+ usi reversibile

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna

Concluzii

In concluzie, Indesit TIAA 12.X1 este un frigider care impresioneaza atat prin eleganta designului cat si prin organizarea spatiilor interioare. Sistemul eficient de iluminare, sistemele moderne si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest frigider o alegere buna pentru orice bucatarie moderna. 

Manual Indesit TIAA 12.X1