Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK review

? Daewoo KQG-91RBK
Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Product Name: Daewoo KQG-91RBK

Product Description: Daewoo KQG-91RBK este un cuptor cu microunde cu design modern si o putere de 800 W care poate fi setata in 10 trepte.

Brand: Daewoo

  • Putere
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Daewoo KQG-91RBK este un cuptor cu microunde cu design modern si o putere de 800 W care poate fi setata in 10 trepte. Programele prestabilite, panoul de control intuitiv si functiile utile fac din acest cuptor cu microunde produs de Daewoo o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.  

Cuptoarele cu microunde se regasesc in majoritatea bucatariilor moderne, fiind utilizate in speciale pentru incalzirea rapida a mancarurilor si bauturilor. Alegerea cuptorului cu microunde trebuie facuta atat in functie de designul acestuia care trebuie sa se potriveasca cu celelalte electrocasnice dar si de dimensiuni/capacitate sau puterea si nivelurile in care poate fi setata. Alte optiuni utile sunt functiile de gatire automata, curatarea cu abur, incalzirea vaselor sau posibilitatea de gatire la grill. Un astfel de cuptor cu design elegant si optiuni si functii moderne este si modelul produs de Daewoo a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Cuptor cu microunde cu design minimalist

Daewoo KQG-91RBK este un cuptor cu microunde cu design elegant de culoare neagra si panou de control tactil. Manerul vertical permite deschiderea facila a usii iar picioarele cauciucate ofera o aderenta buna chiar si pe o suprafata lucioasa. Dimensiunile cuptorului sunt de 46.5 x 36.5 x 28 cm iar capacitatea este de 25 de litri, suficient de mare pentru a permite utilizarea unui vas cu dimensiuni medii spre mari. 

Putere de 800 W

Daewoo KQG-91RBK are o putere de 800 W care poate fi setata in 10 niveluri de putere in functie de tipul de alimente pe care doriti sa le incalziti sau preparati. In plus, aveti la dispozitie si 5 programe presetate care va vor permite sa gatiti rapid o supa sau diferite tipuri de legume. Cuptorul beneficiaza si de un sistem de incalzire in partea superioara care va permite sa gatiti la grill preparate din carne crocante la exterior si suculente la interior. Suprafata interioara a cuptorului este acoperita de un material dens Shiny Clean care nu permite impregnarea grasimilor, fiind astfel mult mai usor de curatat. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Daewoo KQG-91RBK

Panou de control tactil

Panoul de control contine un display digital care afiseaza ora si mai multe butoane tactile pentru setarea puterii, a timpului sau alegerea programelor presetate. Chiar si pentru decongelare aveti la dispozitie mai multe optiuni in functie de tipul de carne. Acest model dispune si de cateva functii utile precum Dish Warmern care permite incalzirea vaselor inainte de utilizare Zeron&On care opreste cuptorul in cazul neutilizarii timp de 2 minute sau Steam Cleaning care utilizeaza aburul fierbinte pentru curatarea facila a grasimilor din interior. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital si butoane tactile

+ 10 trepte de putere

+ 5 programe prestabilite

+ functii utile

+ gatire la grill

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Daewoo KQG-91RBK este un cuptor cu microunde cu design modern si o putere de 800 W care poate fi setata in 10 trepte. Programele prestabilite, panoul de control intuitiv si functiile utile fac din acest cuptor cu microunde produs de Daewoo o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.  

Manual de utilziare Daewoo KQG-91RBK

Tags: