Cuptor cu microunde Samsung MG23K3515AW/OL review

  • Design
    (4.7)
  • Functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Samsung MG23K3515AW/OL este un cuptoe cu microunde elegant cu interior ceramic si o putere mare care poate fi setata in 6 trepte. Display-ul digital, functiile de gatire automata si dar si optiunile suplimentare fac din acest cuptor cu microunde produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Compania sud-coreeana Samsung este cunoscuta in special pentru telefoane, televizoare sau echipamente audio insa are in oferta si electricasnice mari sau aparate de bucatarie de foarte buna calitate. De exemplu, cuptorarele cu microunde produse de Samsung au atat un design elegant cu finisaje moderne dar si specificatii foarte bune care permit incalzirea rapida a mancarurilor sau decongelarea carnii sau a pestelui. In plus, cele mai noi modele au functii de gatire automata a unei game variate de alimente precum orez, cartofi, piept de pui sau fileuri de peste. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor de generatie noua care este produs de Samsung.

Cuptor cu microunde Samsung MG23K3515AW/OL

Cuptor cu microunde modern

Samsung MG23K3515AW/OL este un cuptor cu microunde cu un desgin elegant alb-negru, cu sticla relexiva la usa cuptorului si un maner cu finisaj metalizat. Cuptorul are dimensiuni de 48.9 x 39.2 x 27.5 cm si o capacitate de 23 de litri, putand sa fie amplasat atat pe blat cat si pe un corp suspenda daca are un spatiu liber de minim 10 cm pe laterale si 20 cm deasupra.

Interior acoperit cu ceramica

Interiorul cuptorului are un invelis Ceramic Inside care nu permite patrunderea grasimilor in profunzime, este rezistent la zgarieturi dar asigura si o distribuire uniforma a microundelor pentru incalzirea sau gatirea rapida a alimentelor. Platanul din sticla securizata are un diametru de 28.8 cm si asigura o stabilitate buna chiar si vaselor mai inguste, pentru gatirea alimentelor la grill existand un suport din sarma.

Meniu intuitiv

Samsung MG23K3515AW/OL are o putere de 800 W care poate fi setata in 6 niveluri: scazut (100 W), decongelare (180 W), mediu scazut (300 W), mediu (450 W), mediu ridicat (600 W) si ridicat (800) in functie de alimentele incalizite sau preparate. Pentru a prepara o friptura suculenta la interior si crocanta la exterior aveti la dispozitie functia grill care are o putere maxima de 1100 W.  Panoul de control are un display digital cu ceas si afisaj albastru, 6 butoane inguste pentru functiile speciale, doua butoane pentru pornire/oprire si modul eco si un buton rotativ pentru setarea timpului de gatire.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Samsung MG23K3515AW/OL

Functii utile

Cea mai importanta functie a acestui cuptor este cea de preparare automata prin care cuptorul va seta puterea si timpul de gatire in functie de alimentul ales. O alta functie interesanta este Browning Plus prin care se adauga 30 de secunde la timpul de preparare pentru obtinerea unor preparate crocante si rumenite. Pentru decongelarea alimentelor veti putea sa folositi functia Quick Defrost care seteaza automat timpul de dezghetare pentru 5 tipuri de alimente iar pentru pastrarea alimentelor calde aveti la dispozitie functia Keep Warm. Eliminarea mirosurilor din cuptor se face usor cu o setare speciala iar modul Eco va reduce consumul de energie in modul asteptare.

Puncte tari

+ design elegant

+ capacitate de 23 de litri

+ display digital cu ceas

+ meniu intuitiv

+ functii de gatire automata

+ interior ceramic

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– carcasa si imbinarile nu sunt de cea mai buna calitate

Concluzii

In concluzie, Samsung MG23K3515AW/OL este un cuptoe cu microunde elegant cu interior ceramic si o putere mare care poate fi setata in 6 trepte. Display-ul digital, functiile de gatire automata si dar si optiunile suplimentare fac din acest cuptor cu microunde produs de Samsung o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.