Cuptor cu microunde Samsung MS23K3515AK/OL review

  • Design
  • Functii
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Samsung MS23K3515AK/OL este un cuptor cu microunde cu design modern si o putere buna care poate fi setata in 6 trepte. Interiorul cu invelis ceramic, functiile de gatire automata sau cea de eliminare a mirosurilor sunt alte avantaje ale acestui cuptor cu microunde produs de Samsung.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Cuptoarele cu microunde sunt nelipsite din orice bucatarie, deoarece ofera solutii facile de incalzire a mancarurilor si bauturilor. Pentru a alege un cuptor potrivit pentru bucataria si nevoile voastre, va trebui sa luati in considerare atat dimensiunile si capacitatea, dar si designul acestuia, care va trebui sa fie in concordanta cu decorul. Alte aspecte importante sunt puterea, panoul de control si meniul sau functiile disponibile. Unele modele mai performante dispun si de programe de gatire automate, in care cuptorul va seta timpul si puterea de gatire in functie de alimentele preparate. In continuare, va vom prezenta un cuptor cu microunde de noua generatie produs de Samsung.

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3515AK/OL

Cuptor cu design elegant

Samsung MS23K3515AK/OL este un cuptor cu microunde cu un design elegant de culoare neagra, cu un maner ergonomic si o sticla cu finisaj reflexiv de aceeasi culoare. Cuptorul are dimensiuni de 48.9 x 39.2 x 27.5 cm si o capacitate de 23 de litri si se va incadra perfect intr-o bucatarie moderna, cu un mobilier in culori complementare.

Meniu intuitiv

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Samsung MS23K3515AK/OL are un meniu intuitiv format dintr-un display digital cu afisaj albastru, 6 butoane pentru functii si diferite optiuni, un buton rotativ pentru selectarea programului sau a nivelului de putere si doua butoane pentru pornire si oprire. Acest model are o putere de 800 W care poate fi setata in 6 niveluri in functie de alimentele pe care doriti sa le incalziti sau preparati.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Samsung MS23K3515AK/OL

Interior si optiuni

Interior cuptorului este acoperit cu un invelis ceramic de culoare albastra care nu se zgarie si se curata foarte usor. Programele automate de care dispune acest cuptor va vor permite sa gatiti rapid cantitati mai mici de legume precum cartofi, spanac, brocoli dar si carne sau peste. Functia de dezghetare rapida va seta automat timpul in functie de 5 tipuri de alimente: carne de porc sau pui, peste, legume sau aluaturi congelate.

Pentru a elimina fortat mirosurile din cavitatea interioara veti putea sa utilizati o setare speciala iar modul va Eco reduce consumul de energie atat pentru gatirea alimentelor cat si in modul asteptare. Alte optiuni utile sunt functia de pastrare la cald a alimentelor pentru o perioada mai mare de timp sau cea de blocare a accesului copiilor la meniu prin apasarea unui buton.

Puncte tari

+ design elegant

+ interior cu invelis ceramic

+ display digital

+ functii si optiuni utile

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nu exista optiunile de gatire la grill sau rotisor

Concluzii

In concluzie, Samsung MS23K3515AK/OL este un cuptor cu microunde cu design modern si o putere buna care poate fi setata in 6 trepte. Interiorul cu invelis ceramic, functiile de gatire automata sau cea de eliminare a mirosurilor sunt alte avantaje ale acestui cuptor cu microunde produs de Samsung.