Cuptor cu microunde Sharp R760S review

  • Design
  • Functii
  • Pret
4.6

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic care este nelipsit din aproape orice bucatarie. Desi este folosit in special pentru incalzirea diferitelor feluri de mancare sau bauturi, un cuptor cu microunde modern va poate oferi diferite modalitati de gatire si preparare putand inlocui cu succes cuptorul unui aragaz. Un astfel de cuptor va avea un desgin deosebit, un consum mai redus de energie si va fi mai usor de curatat si intretinut. Produsele japoneze sunt recunoscute pentru calitate si fiabiliate iar in continuare va vom prezenta un cuptor cu microunde de la producatorul nipon Sharp.

Cuptor cu microunde Sharp R760S

Design modern

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Sharp R760S este un cuptor cu microunde cu un design elegant de culoare neagra cu maner argintiu, afisaj electronic si butoane cu touch. Cuptorul are dimensiuni exterioare de 49 x 38.5 x 28.7 cm si o greutate de 14.6 Kg astfel ca va incapea cu usurinta pe blatul de lucru sau pe un raft special in mobilierul de bucatarie. Cutporul are nevoie totusi de un spatiu liber de 30 de cm in partea superioara si 20 cm pe laterale. Dimensiunile interioare sunt de 34 x 19.7 x 33.8 cm care inseamna o capacitate de 23 de litri, suficient pentru prepararea si incalzirea rapida a mancarurilor pentru o familie de 2-3 persoane. Puterea cuptorului este de 900 W pentru micorunde si 1000 W pentru grill, existand 5 niveluri disponibile din care veti putea alege.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Sharp R760S

Meniu intuitiv

Panoul de control este situat in partea dreapta a cuptorului si are un afisaj electronic si mai multe butoane cu touch pentru diferitele functii ale cuptorului. 6 dintre aceste butoane sunt pentru meniul automat, care va seta timpul si intensitatea in functie greutatea si tipul alimentelor pe care vreti sa le preparati. Astfel veti putea prepara bauturi, cartofi, vegetale, pizza, orez sau friptura de pui foarte usor folosind acest meniu intuitv.

Functii si accesorii

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Sharp R760S are trei moduri de preparare a alimentlor: microunde, grill si grill + micorunde. Exista de asemenea functii speciale pentru dezghetarea alimentelor congelate sau reincalzirea diferitelor feluri de mancare. Cuptorul are si un cronometru cu semnal sonor pe care il puteti folosi si pentru alte activitati din bucatarie. Cuptorul are si o functie de blocare a accesului copiilor la meniu iar singurul accesoriu este un suport metalic care se poate utiliza pentru prepararea carnii la grill.

Interior usor de curatat

In interior nu exista un sistem rotativ ci o suprafata plata astfel ca veti putea  folosi si vase sau farfurii mai mai mari. Aceasta suprafata se poate curata mult mai usor in comparatie cu un cuptor cu microunde standard. Desi sticla cuptorului este neagra, exista un sistem interior de iluminare astfel ca veti putea vedea stadiul de prepaprare al alimentelor fara sa deschideti usa cuptorului.

Concluzii

In concluzie, Sharp R760S este un cuptor cu microunde modern, eficient si usor de utilizat. Meniul automat cu ajutorul caruia puteti prepara rapid diferite feluri de mancare, suprafata plata de gatire care se curata foarte usor si raportul excelent calitate/pret sunt alte argumente in favoarea acestui cuptor.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *