Espressor manual OURSSON EM1900/DC review

  • Design
    (4.8)
  • Functii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Oursson EM1900/DC este un espressor manual cu un design elegant, o presiune buna si un dispozitiv de spumare eficient. Meniul simplu, suprafata incalzita pentru cesti si capacitatea mare a rezervorului sunt alte avantaje ale acestui espressor manual produs de Oursson.

Daca nu concepeti sa va incepti ziua fara o cafea atunci sigur apreciati calitatea bauturilor pe baza de cafea care sunt facute la un espressor manual. Savoarea cafelei preparata la un astfel de aparat este similara cu cea din cafenele care utilizeaza espressoare profesionale. In plus, un espressor manual de calitate va avea si un dispozitiv de spumare care va permite prepararea unor bauturi savuroase cu lapte precum cappucino sau latte. In cele ce urmeaza va vom prezenta un espressor manual produs de compania elvetiana Oursson care ofera un raport foarte bun intre calitate si pret.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Espressor manual OURSSON EM1900 DC

Espressor manual modern

Oursson EM1900/DC este un esspressor manual cu un design compact cu o combinatie eleganta de rosu si argintiu. Esspresorul are dimensiuni de 25 x 23 x 28 cm si o greutate de 3.3 Kg, putand sa fie amplasat atat pe blatul de lucru cat si pe un raft deasupra acestuia. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.5 litri si este detasabil, la fel ca si tava de suport care se va putea curata atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. In partea superioara a espressorului exista o suprafata incalzita pentru cesti unde va veti putea lasa si cana de cafea pentru ca bautura sa se mentina calda.

Putere si presiune

Oursson EM1900/DC are o putere de 900 W care dezvolta o presiune de 1.9 bari, oferindu-va bauturi aromate si pline de savoare asa cum va doriti. Pentru prepararea bauturilor preferate veti putea sa utilizati atat cafea macinata cat si paduri sau monodoze care sunt compatibile cu sistemele ESE precum cele de la Lavazza, Illy, sau Tchibo. Daca preferati bauturile cu lapte, aveti la dispozitie un dispozitiv de spumare care va va permite sa faceti o spuma fina si aerata pentru diferite bauturi precum cappucino, caffe latte sau moccacino.

Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

OURSSON EM1900 DC

Meniu si programe

Panoul de control este extrem de simplu, fiind format dintr-un buton pentru pornire/oprire si doua butoane selectarea tipului de esspresso pe care doriti sa il preparati: lung sau scurt, iar in partea din stanga a aparatului exista un buton rotativ care porneste sistemul de spumare. Espressorul ofera si apa fiarta pentru ceai, iar in pachet veti gasi incluse o lingura de masurat, un filtru pentru paduri, unul pentru o ceasca de cafea si altul pentru mai mare pentru doua cesti.

Puncte tari

+ design elegant rosu-argintiu

+ rezervor detasabil cu capacitate buna

+ presiunie de 1.9 bari

+ dispozitiv de spumare

+ suprafata incalzita pentru cesti

+ meniu simplu

+ optiune de utilizare paduri de cafea

Puncte slabe

– daca nu este la promotie, pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Oursson EM1900/DC este un espressor manual cu un design elegant, o presiune buna si un dispozitiv de spumare eficient. Meniul simplu, suprafata incalzita pentru cesti si capacitatea mare a rezervorului sunt alte avantaje ale acestui espressor manual produs de Oursson.