Espressor automat Philips EP1222/00 pareri si review

? Philips EP1222/00 - 15 bar, 1.8 litri, 275 g, 2 bauturi, rasnita ceramica
Espressor automat Philips EP1222/00

Product Name: Philips EP1222/00

Product Description: Philips EP1222/00 este un espressor automat cu presiune de 15 bar si rasnita ceramica cu 12 trepte de macinare. Espressorul are un panou de control tactil care permite prepararea a 2 bauturi la care puteti seta intensitatea si cantitatea in 3 trepte.

Brand: Philips

  • Utilizare
    (4.6)
  • Functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Philips EP1222/00 este un espressor automat cu panou de control intuitiv si rasnita ceramica cu 12 trepte de macinare. Sistemul eficient de spumare, cele 3 trepte de intensitate si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui espressor automat din portofoliul Philips. 

Pros

+ design modern

+ display tactil intuitiv

+ rasnita ceramica cu 12 trepte de macinare

+ 3 trepte de intensitate a bauturii

+ curatare facila

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– filtrul AquaClean nu este inclus in pachet

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Cafeaua este un mod de a incepe ziua pentru tot mai multe persoane, iar cea mai simpla preparare se face cu ajutorul unui espressor automat. Desi majoritatea espressoarelor automate au preturi foarte mari, exista si modele cu mai putine optiuni care pot fi achizitionate la un pret mai accesibil. Pretul mai mic vine cu un compromis – spumarea laptelui pentru capuccino, caffe latte sau machiato trebuie sa fie facuta manual. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de espressor automat produs de Philips care ofera un raport excelent intre calitate si pret. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Espressor automat Philips EP1222/00

Espressor automat modern

Espressorul automat Philips EP1222/00 are un design modern de culoare rosie si display tactil mare in partea superioara. Acest model permite prepararea simultana a doua bauturi, dozatorul putandu-se ajusta pentru a permite utilizarea unor cani cu o inaltime maxima de 15 cm. Compartimentul de cafea are o capacitate de 275 g iar rezervorul de apa are un volum de 1.8 litri, astfel ca va trebui sa il umpleti mai rar. Dimensiunile espressorului sunt de 24.6 x 43.3 x 37.1 iar greutatea este de 7.5 Kg, ceea ce inseamna ca aparatul va ocupa un spatiul destul de mare din blatul de lucru. 

Panou de control tacil

Panoul de control are 8 butoane tactile care permit alegerea tipului de bautura preparat, activarea sistemului de spumare manuala a laptelui. Aparatul are o presiune a pompei de 15 bar si permite prepararea a doua tipuri de bauturi: espresso si cafea americano. Intensitatea gustului poate fi setata in 3 trepte la fel ca si cantitatea fiecarei bauturi cu ajutorul optiunii My Coffee Choice. Spumarea laptelui se face usor, dispozitivul de spumare trebuind sa fie curatat dupa fiecare utilizare. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

Philips EP1222/00

Rasnita ceramica

Rasnita ceramica permite macinarea cafelei in 12 trepte de granulatie, insa daca doriti veti putea sa utilizati si cafea premacinata. Gratie materialelor durabile, rasnita va putea sa macine cafea pentru cel putin 20.000 de cesti. Unitatea de preparare este complet detasabila astfel ca se va putea curata foarte usor, componentele putand fi spalate si in masina de spalat vase. Detartrarea aparatului se face automat, insa daca doriti puteti achizitiona un filtru AquaClean produs de Philips care asigura prepararea a pana la 5000 de cesti de cafea fara detartrare. 

Puncte tari

+ design modern

+ display tactil intuitiv

+ rasnita ceramica cu 12 trepte de macinare

+ 3 trepte de intensitate a bauturii

+ curatare facila

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– filtrul AquaClean nu este inclus in pachet

Concluzii

In concluzie, Philips EP1222/00 este un espressor automat cu panou de control intuitiv si rasnita ceramica cu 12 trepte de macinare. Sistemul eficient de spumare, cele 3 trepte de intensitate si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui espressor automat din portofoliul Philips.