De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G, Espressor automat, 1450 W, 19 bar, 1.8 litri – Pareri si Review

▷De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G Espressor Automat ⭐ Review si Pareri
Espressor automat De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G

Product Name: De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G

Product Description: De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G este un espressor automat care are o putere de 1450 W si o presiune maxima de 18 bar. Espressorul dispune de o rasnita din inox cu 13 trepte de granulatie si permite prepararea unei game variate de bauturi calde si reci.

Brand: De'Longhi

 • Design
  (4.9)
 • Putere si presiune
  (4.9)
 • Bauturi si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G este un espressor cu design elegant, presiune ridicata si gama variata de bauturi calde sau reci. Panoul de control tactil, conectivitatea Wi-Fi si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui espressor premium produs de compania italiana De’Longhi.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de bauturi calde si reci;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ rasnita din inox cu 13 trepte;

+ tehnologii de ultima generatie. 

Cons

– pretul este destul de mare.

Cu o istorie indelungata in domeniul electrocasnicelor, compania De’Longhi a devenit sinonima cu designul elegant si tehnologia avansata, iar aceste caracteristici se regasesc in fiecare model de espressoare pe care il produce. Indiferent daca sunteti un barista pasionat sau doar un incepator care doreste sa prepare un espresso delicios acasa, gama variata de espressoare De’Longhi acopera toate nevoile si preferintele. Cele mai performante espressoare automate dispun de functii intuitive pentru prepararea rapida a unei game variate de bauturi pe baza de cafea fara niciun efort. De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G este un astfel de espressor performant, iar in cele ce urmeaza vom analiza cele mai importante specficiatii ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

Espressor automat De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G

De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G – design, accesorii si dimensiuni

Espressorul De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G are un design elegant, cu o carcasa neagra, din plastic lucios, si un display digital color in partea superioara. Espressorul are insertii cromate in zona duzelor si dispune de o tavita metalica cu aceleasi finisaje. In pachet sunt incluse doua carafe: una neagra pentru bauturile calde si una alba pentru cele reci, care se dezansambleaza, putand fi curatate si in masina de spalat vase. De asemenea, veti gasi si un filtru de apa care trebuie schimbat periodic, o solutie de decalcifiere si o tava din silicon pentru cuburile de gheata.

Acest model are dimensiuni de 26 x 45 x 39 cm si o greutate destul de mare de 11.4 Kg. Alte espressoare automate performante produse de De’Longhi pe care le-am analizat sunt: De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB sau De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB.

Presiune, rasnita si rezervor

Espressor De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G

De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G are o putere de 1450 W care permite boilerului sa dezvolte o presiune maxima de 19 bar. Aparatul permite utilizarea atat a boabelor de cafea cat si a cafelei macinate, in functie de preferinte. Rasnita din inox dispune de 13 trepte de macinare, care pot fi ajustate usor prin intermediul unui disc rotativ. Rezervorul de apa are un volum de 1.8 litri si o forma dreptunghiulara, alimentarea facandu-se usor direct in chiuveta. In interior exista un recipient de colectare a cafelei utilizate, pe care veti fi instiintati atunci cand trebuie sa il goliti. 

Panou de control si bauturi

De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G

Panoul de control dispune de un ecran color TFT de 3.5 inch tactil, care permite alegerea facila a bauturii preferate. Meniul de bauturi este impartit in 2 categorii:

 1. Bauturi calde: Americano, Coffee, Coffee Pot, Cappuccino, Cappuccino Mix, Caffee Latte, Cappuccino+, Cordato, Doppio+, Espresso, Espresso Soul, 2 x Espresso, Espresso Macchiato, Flat White, Latte Macchiato, Long, Lapte cald, Functie ceai si Apa calda.
 2. Bauturi reci: Americano, Coffee, Cappuccino, Cappuccino Mix, Caffee Latte, Cold Brew, Cold Brew Pot, Cold Brew To Mix, Cold Brew Latte, Cold Brew Cappuccino, Espresso, Flat White, Latte Macchiato, Lapte rece.

Fiecare bautura dispune 4 trepte pentru cantitate, 3 trepte pentru temperatura si 5 trepte pentru intensitate, preferintele putand fi salvate pentru o utilizare ulterioara. De asemenea, exista o categorie de Bauturi la pachet (To Go) prin care bauturile vor fi preparate cu o cantitate maxima de 473 ml. 

Conectivitate, tehnologii si garantie

Acest model dispune de conectivitate Wi-Fi, aplicatia Coffee Link permitand monitorizarea performantelor espressorului sau controlarea de la distanta. Tot aici veti gasi numeroase retete de bauturi pe care le veti putea prepara cu espressorul dumneavoastra. Acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de De’Longhi precum:

LatteCrema Hot – asigura prepararea unei spume dense, compacte si fine din lapte cald;

LatteCrema Cool – prepara spuma din lapte rece, potrivita pentru bauturile reci;

Bean Adapt – ajusteaza gradul de rasnire a boabelor, temperatura si intesitatea pentru a va putea bucura de savoarea si aromele cafelei;

Cold Extraction – asigura extragerea la rece pentru prepararea bauturilor cu gheata, ideale pentru sezonul estival.

Garantia de care beneficiaza acest espressor este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de bauturi calde si reci;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ rasnita din inox cu 13 trepte;

+ tehnologii de ultima generatie. 

Puncte slabe

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G este un espressor cu design elegant, presiune ridicata si gama variata de bauturi calde sau reci. Panoul de control tactil, conectivitatea Wi-Fi si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui espressor premium produs de compania italiana De’Longhi.

button-3