Bosch KGE36ALCA, Combina Frigorifica, 308 litri, Clasa C, Low Frost – Pareri si Review

Bosch KGE36ALCA - 308 litri, Clasa C, Low Frost, 38 dB
Combina frigorifica Bosch KGE36ALCA

Product Name: Bosch KGE36ALCA

Product Description: Bosch KGE36ALCA este o combina frigorifica cu eficienta energetica incadrata in clasa C si volum de 208 litri. Combina are un sistem de racire Low Frost si un nivel al zgomotului de 38 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Summary

Bosch KGE36ALCA este o combina frigorifica cu finisaje elegante care are un compresor silentios si economic. Compartimentele Vita Fresh, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Bosch.

Pros

+ design elegant

+ compresor Intellingent Inverter economic

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiilor interioare

+ tehnologie Fresh Sense

+ raport bun intre calitate si pret

 

Cons

– sistemul de racire este Low Frost

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta variata de aparate frigorifice face ca alegerea unui model potrivit sa nu fie tocmai usoara. Pornind insa de la bugetul disponibil si de la volumul necesar veti putea sa restrangeti cautarea la un numar redus de modele. Un factor important in aceasta alegere poate fi si designul exterior care trebuie sa fie compatibil cu decorul bucatariei. Alte aspecte importante sunt eficienta energetica, organizarea celor doua spatii interioare sau nivelul zgomotului. Bosch KGE36ALCA este o combina frigorifica eleganta cu specificatii tehnice excelente, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Combina frigorifica Bosch KGE36ALCA

 Bosch KGE36ALCA – combina frigorifica cu design minimalist

 Combina frigorifica Bosch KGE36ALCA are un design modern cu unghiuri drepte si manere verticale incorporate in cele doua usi. Peretii laterali sunt acoperiti cu vopsea argintie (pearl Grey) iar usile au finisaje Inox Look. Alte combine frigorifice elegante din portofoliul companiei germane sunt: Bosch KGV362LEA, Bosch KGE49AICA, Bosch KGF39PIDP sau Bosch KGN39IJEA. Directia de deschidere a usilor este inspre dreapta, insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate destul de usor. Combina are un volum de de 308 litri (214 litri frigiderul si 94 litri congelatorul), fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 65 x 186 cm, accesul fiind facil chiar si pentru rafturile superioare. 

Eficienta energetica  incadrata in clasa C

Bosch KGE36ALCA are un compresor inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa C pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator la 149 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 9 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel redus al zgomotului de doar 38 dB. Totusi, sistemul de racire este de tip Low Frost, astfel ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura buna functionare a compresorului. Exista insa 2 circuite independente de racire pentru frigider si congelator, ceea ce asigura un consum mai redus de energie si un nivel optim de umiditate in spatiul frigorific.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGE36ALCA

Compartimente Vita Fresh

Spatiul frigorific contine un compartiment Vita Fresh, care permite setarea gradului de umiditate pentru asigurarea prospetimii fructelor si legumelor pastrate. Un al doilea compartiment Vita Fresh cu volum de 22 litri mentine o temperatura constanta de 0° C, ideala pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete. Deasupra acestor compartimente exista un raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi si doua rafturi din sticla securizata. Alte spatii de depozitare sunt reprezentate de cele 3 rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare tip led este economic si asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul frigorific.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel din mijloc permite pastrarea alimentelor sau cutiilor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este de 5.5 Kg in 24 de ore iar autonomia este de 18 ore in cazul unei pene de curent. Panoul de control contine doua display-uri digitale, cate unul pentru fiecare spatiu interior si butoane pentru activarea functiior de racire si congelare rapida, ori a modului de vacanta. Acest model utilizeaza tehnologia Fresh Sense dezvoltata de Bosch care asigura o temperatura constanta in interior indiferent de fluctuatiile temperaturii exterioare. 

Puncte tari

+ design elegant

+ compresor Intellingent Inverter economic

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiilor interioare

+ tehnologie Fresh Sense

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– sistemul de racire este Low Frost

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie,  Bosch KGE36ALCA este o combina frigorifica cu finisaje elegante care are un compresor silentios si economic. Compartimentele Vita Fresh, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Bosch.

Tags: