Bosch KGV362LEA, Combina Frigorifica, 308 l, Clasa A++, Low Frost – Pareri si Review

? Bosch KGV362LEA - 308 litri, Clasa A++, 39 dB, Low Frost
Combina frigorifica Bosch KGV362LEA

Product Name: Bosch KGV362LEA

Product Description: Bosch KGV362LEA este o combina frigorifica compacta cu volum de 308 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un design minimalist si un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Bosch KGV362LEA este o combina frigorifica cu finisaje moderne, eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Nivelul scazut al zgomotului, sistemul cu senzori FreshSense si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Bosch. 

Pros

+ design elegant

+ eficienta energetica buna

+ spatiu frigorific bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ senzori FreshSense

+ compartiment cu umiditate ajustabila

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nu dispune de un sistem de racire No Frost

– panoul de control nu are display digital

Achizitia unui aparat frigorific presupune un efort financiar destul de ridicat, mai ales daca alegeti pentru un model cu speficiatii tehnice bune. Pentru a va asigura ca alegeti o combina frigorifica fiabila, optati pentru un model produs de o companie cunoscuta. De exemplu, aparatele frigorifice  produse de Bosch sunt recunoscute pentru fiabilitatea excelenta si pentru durata lunga de viata, care depaseste 10 ani. O astfel de combine frigorifica fiabila este si Bosch KGV362LEA iar in continuare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Combina frigorifica Bosch KGV362LEA

Bosch KGV362LEA – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Bosch KGV362LEA are un design elegant, cu finisaje Inox Look pentru usi si Pearl Gray pentru laterale. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi, care se deschid inspre dreapta insa fiind reversibile se pot modifica fara prea mult efort. Combina are dimensiuni de 60 x 65 x 186 cm, iar deschiderea usii la 90 de grade permite instalarea in apropierea unor corpuri de mobilier. Volumul net total este de 308 litri, din care frigiderul are alocati 214 litri iar congelatorul 94 litri.

Eficienta energetica A++

Compresorul combinei frigorifice Bosch KGV362LEA are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, fiind cu 25% mai mic in comparatie cu modelele incadrate in clasa A+. Consumul anual este de 226 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 11 lei. Nivelul zgomotului este de 39 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Ca si in cazul altor modele (Bosch KDN56AI22, Bosch KGE36VL4A sau Bosch KGE39VI4A) spatiul frigorific dispune de mai multi senzori FreshSense care asigura o temperatura constanta in interior indiferent de temperatura exterioara. Sistemul de racire este de tip Low Frost, in congelator existand o cantitate mai redusa de gheata, decongelarea manuala trebuind facuta mai rar.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGV362LEA

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific este bine organizat, cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata si a unui compartiment cu inchidere etansa. Rafturile Easy Access gliseaza pana la 12 cm facilitand introducerea si scoaterea alimentelor din frigider. Compartimentul Vita Fresh permite ajustarea nivelului de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada mai lunga. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic transparent unde veti putea depozita sticle, cutii, borcane sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna, contribuind si la eficienta energetica buna a acestui model.

Spatiul de congelare este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc permite depozitarea alimentelor mai mari. Autonomia fara curent a acestei combine frigorifice este de 23 de ore iar capacitatea maxima de congelare in 24 de ore este de 7 Kg. Panoul de control permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare sau activarea functiei de congelare rapida.

Puncte tari

+ design elegant

+ eficienta energetica buna

+ spatiu frigorific bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

+ senzori FreshSense

+ compartiment cu umiditate ajustabila

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nu dispune de un sistem de racire No Frost

– panoul de control nu are display digital

Concluzii

In concluzie, Bosch KGV362LEA este o combina frigorifica cu finisaje moderne, eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Nivelul scazut al zgomotului, sistemul cu senzori FreshSense si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Bosch.

Manual de utilizare Bosch KGV362LEA

Tags: