Frigider cu doua usi Beko RDNE535E30DZXB review

Beko RDNE535E30DZXB
  • Design
    (4.7)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Beko RDNE535E30DZXB este un frigider modern cu 2 usi si spatii generoase de refrigerare si congelare. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si coloanele de iluminare cu LED sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest frigider produs de Beko. 

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice se regasesc in orice casa, atat sub forma combinelor frigorifice si a frigiderelor cat si a congelatoarelor sau a lazilor frigorifice. Alegerea aparatului frigorific va trebui sa fie facuta in functie de dimensiuni dar si de volumul spatiilor de refrigerare sau de congelare. Alte aspecte importate de care va trebui sa tineti cont sunt designul exterior, consumul energetic, nivelul zgomotului sau calitatea materialelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider cu volum generos si specificatii bune care se afla in portofoliul companiei Beko.

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E30DZXB

Frigider spatios cu doua usi

Beko RDNE535E30DZXB este un frigider cu doua usi cu design elegant din inox si manere orizontale integrate in usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa aceasta se poate modifica in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie cu ajutorul unor balamele suplimentare. Dimensiunile frigiderului sunt de 193 x 70 x 69 cm iar volumul total este de 471 de litri din care spatiului de refrigerare ii sunt alocati 368 de litri iar celui de congelare 103 litri. 

Compresor inverter economic

Beko RDNE535E30DZXB are un compresor ProSmart Inverter cu un consum anual de energie de 312 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costurile lunare cu energia consumata fiind de aproximativ 17 lei. Pe langa consumul redus de energie, acest compresor asigura si un nivel scazut al zgomotului de doar 41 dB, care nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor. 

Spatiu de refrigerare bine compartimentat

 Spatiul de refrigerare este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata ajustabile pe inaltime, pe care se poate pastra o cantitate mare de alimente si a doua compartimente cu inchidere etansa. Primul compartiment pastreaza o temperatura constanta de 0 grade Celsius, oferind un spatiu ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete precum branzeturi sau peste pe care urmeaza sa le consumati intr-un timp mai scurt. Al doilea compartiment mentine un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita sticle, recipiente si borcane de diferite dimensiuni dar si rezervorul ingust pentru dozatorul de apa. Sistemul de iluminare foloseste coloane laterale cu LED care ofera un nivel optim de lumina pentru intreg spatiul interior iar in cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de o alarma sonora. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RDNE535E30DZXB

Congelator compact

Congelatorul este situat in partea superioara, fiind compartimentat cu ajutorul unui singur raft, fiind indicat ca alimentele sa fie pastrate in pungi sau caserole pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este una destul de redusa iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 15 ore. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control contine un display digital care afiseaza temperaturile din cele doua spatii interioare si 6 butoane cu touch care permit setarea acestor temperaturi si activarea unor functii suplimentare. Aceste functii sunt racirea si congelarea rapida a alimentelor recent introduse sau optiunea Vacation Mode care reduce consumul de energie atunci cand sunteti plecati in concediu. Acest model utilizeaza mai multe tenologii moderne patentate de Beko precum Neo Frost si Dual Cooling care utilizeaza curenti independeti de aer pentru frigider si congelator sau Active odour filter care elimina mirosurile neplacute din interior cu ajutorul unui filtru activ de carbon. 

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ display digital cu touch

+ dozator de apa

+ compartiment 0 grade Celsius

+ coloane de iluminare cu LED

+ compresor ProSmart inverter

+ nivel redus al zgomotului

+ consum redus de energie

Puncte slabe 

– pretul este destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Beko RDNE535E30DZXB este un frigider modern cu 2 usi si spatii generoase de refrigerare si congelare. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si coloanele de iluminare cu LED sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest frigider produs de Beko. 

Manual Beko RDNE535E30DZXB