Liebherr CNsfd 573i, Combina Frigorifica, 359 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si Review

▷Liebherr CNsfd 573i Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Liebherr CNsfd 573i

Product Name: Liebherr CNsfd 573i

Product Description: Liebherr CNsfd 573i este o combina frigorfica cu volum de 359 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire NoFrost si are un nivel al zgomotului de doar 32 dB.

Brand: Liebherr

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Liebherr CNsfd 573i este o combina frigorifica cu design premium si tehnologii de ultima generatie. Compartimentarea eficienta a spatiilor inferioare, nivelul redus al zgomotului si functiile utile fac din aceasta combina frigorifica produsa de Liebherr o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Pros

+ design premium;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiilor interioare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ functii utile.

Cons

 – eficienta energetica nu este cea mai buna;

– garantie standard;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Aparatele frigoririce performante permit pastrarea proprietatilor ale alimentelor nutritive o perioada mai lunga de timp. Astfel, cele mai noi modele dispun de compartimente separate atat pentru fructe si legume cat si pentru carnea si branzeturile proaspete. Aceste compartimente asigura un nivel optim de umiditate si temperatura pentru ca alimentele sa poata fi pastrate mai mult timp. In plus, compresoarele sunt mai economice iar nivelul zgomotului este mai redus. Liebherr CNsfd 573i este o astfel de combina frigorifica performanta, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Combina frigorifica Liebherr CNsfd 573i

Liebherr CNsfd 573i – design, volum si dimensiuni

Liebherr CNsfd 573i este o combina frigorifica cu design high-end: finisaje SmartSteel si display digital in partea superioara. Finisajele din inox sunt acoperite cu un strat antiamprenta care reduce vizibilitatea amprentelor si este foarte usor de curatat. Usile se deschid inspre dreapta si sunt reversibile, iar manerele verticale sunt integrate pe cantul acestora. Acest model are un volum net de 359 litri din care 227 litri sunt alocati spatiului frigorific si 132 litri congelatorului.

Dimensiunile combinei sunt de 59.7 x 67.5 x 201 cm, accesul la rafturile superioara din frigider fiind mai dificil pentru copii. Alte modele de combine frigorifice produse de Liebherr pe care le-am analizat sunt: Liebherr CNef 4005 (356 litri, clasa E) sau Liebherr Cnef 4813 (338 litri, clasa E).

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eficienta energetica Liebherr CNsfd 573i

Liebherr CNsfd 573i are un compresor silentios si fiabil, dar si cu o eficienta energetica buna, incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual comunicat de producator este de 210 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproxumativ 18 lei. Nivelul zgomotului este de doar 32 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. La eficienta energetica buna si nivelul redus al zgomotului contribuie si tehnologia BluPerformance dezvoltata de Liebherr.

Sistemul de racire este NoFrost, ceea ce inseamna ca nu veti mai gasi gheata si condens in congelator. In plus, racirea in cele doua spatii interioare se face cu doua circuite separate, printr-un sistem DuoCooling.

Compartimentarea spatiilor interioare

Liebherr CNsfd 573i

Spatiul frigorific dispune de doua rafturi din sticla securizata in partea superioara si unul metalic, pentru fructe si legume in cea inferioara. Exista si doua rafturi, unul pentru fructe si legume (EasyFresh-Safe) si unul pentru carnea si branzeturile proaspete. Alte spatii de depozitare pentru stucle, cutii sau borcane mai mici sunt oferite de cele trei rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare LED asigura o vizibilitate buna si un consum redus de energie, iar filtru cu carbune activ FreshAir capteaza mirosurile neplacute

Congelatorul dispune de patru rafturi din care cel superior are un sistem Easy Twist-Ice de pregatit cuburi de gheata. Capacitatea de congelare este de 10 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 20 de ore.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control contine un display digital tactil care permite modificarea temperaturii frigiderului (intre +2°C si +9°C) si a congelatorului (intre -15°C si -26°). Tot de aici veti putea sa activati si functiile de racire si congelare rapida sau a modului vacanta. Modul de noapte reduce nivelul zgomotului iar in cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. Prin conectarea aparatului frigorific prin reteaua WLAN veti putea sa il controlati prin aplicatia Smart Home. Din pacate acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design premium;

+ display digital tactil;

+ nivel redus al zgomotului;

+ organizare moderna a spatiilor interioare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ functii utile.

Puncte slabe

 – eficienta energetica nu este cea mai buna;

– garantie standard;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Liebherr CNsfd 573i este o combina frigorifica cu design premium si tehnologii de ultima generatie. Compartimentarea eficienta a spatiilor inferioare, nivelul redus al zgomotului si functiile utile fac din aceasta combina frigorifica produsa de Liebherr o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

button-3

Manual de utilizare Liebherr CNsfd 573i