Frigider cu doua usi LG GTB583SHHM review

  • Consum
  • Tehnologii
  • Pret

Sumar

LG GTB583SHHM este un frigider de ultima generatie cu un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. Designul elegant si numeroasele tehnologii inovatoare precum BioShield, Multi Air Flow sau Smart Diagnosis fac din acest frigider o alegere excelenta, chiar daca pretul de achizitie este destul de mare.

4.5

Daca aveti o bucatarie moderna cu aparate electrocasnice premium atunci probabil ca veti cauta si un frigider din aceeasi categorie. Cele mai moderne frigidere racesc sau ingheata rapid alimentele, sunt silentioase si vor avea un consum redus de energie. De aceea, atunci cand cautati un frigider performant va trebui sa verificati mai multe caracteristici precum capacitatea de racire, consumul de energie si tehnologiile inovatoare pe care le foloseste. Capacitatea si designul sunt de asemenea aspecte importante mai ales intr-o bucatarie cu amenajare moderna.

Frigider LG GTB583SHHM

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% la electrocasnicele de bucatarie Philips de la eMag Click aici pentru oferta

Frigider modern si silentios

LG GTB583SHHM este un frigider modern cu doua usi de culoare alba cu un panou de control de culoare neagra in partea de jos a congelatorului. Frigiderul are dimensiuni de 168 x 70 x 73 cm si o deschidere a usilor spre dreapta, care poate fi modificata in functie de spatiul in care il veti depozita. Consumul anual este de 279 kWh, ceea ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ in timp ce nivelul zgomotului este unul foarte redus, avand o valoare de 40 dB. Volumul total al aparatului este de 410 litri, din care frigiderul are o capacitate de 295 de litri si congelatorul o capacitate de 115 litri. Aparatul are un compresor inverter care ajuta la reducerea vibratiilor si a zgomotului si asigura un consum redus de energie.

Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GTB583SHHM

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 30% la produsele din oferta Cooling Days la eMag
Click aici pentru oferta

Tehnologii inovatoare de la LG

Frigiderul este situat in partea inferioara si are 4 rafturi din sticla securizata si un comrtiment numit fresh zone care pastreaza proaspete fructele si legumele. Pe usa frigiderului se afla doua suporturi mari si cinci mici in care veti putea pune diverse sticle, borcane sau recipiente de diferite dimensiuni. Frigiderul beneficiaza de mai multe tehnologii dezvoltate de LG precum NoFrost,  Multi Air Flow, controlul umiditatii sau un sistem pentru neutralizarea mirosurilor diferitelor alimente. In plus, prin tehnologia BioShield, interiorul si garnitura frigiderului sunt acoperite cu particule de argint care intrarea bacteriilor din mediul extern in frigider. Congelatorul are doua rafturi din sticla securizata iar pe usa se afla doua suporturi unde veti putea depozita diferite tipuri de inghetata. In congelator exista si o tavita pentru cuburile de gheata care va va fi de ajutor in zilele caniculare de vara.

Panou de control cu afisaj LCD

Panoul de control are un afisaj LCD si mai multe butoane de unde puteti seta temperatura din frigider si congelator. Conexiunea wi-fi a frigiderului va ajuta sa folositi aplicatia Smart Diagnosis pentru identifica erorile de functionare si pentru a lua legatura cu centrul de asistenta LG. Accesul copiilor la frigider poate fi blocat, iar in cazul in care uitati o usa de la aparat deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Concluzii

LG GTB583SHHM este un frigider de ultima generatie cu un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. Designul elegant si numeroasele tehnologii inovatoare precum BioShield, Multi Air Flow sau Smart Diagnosis fac din acest frigider o alegere excelenta, chiar daca pretul de achizitie este destul de mare.