Frigider cu doua usi Liebherr CT 2931 review

Liebherr CT 2931
  • Consum
    (4.5)
  • Compartimentare
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Liebherr CT 2931 este un frigider compact cu spatii interioare bine organizare si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, materialele de calitate si raportul bun intre calitate si pret fac din acest frigider produs de Liebherr o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile fara copii.

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Principalele aspecte pe care va trebui sa le luati in considerare la achizitia unui aparat frigorific sunt dimensiunile si volumul celor doua spatii interioare. De exemplu, o familie formata din doua persoane care locuieste intr-un apartment mai mic va avea nevoie de un frigider compact, cu un volum mai redus al spatiilor de congelare si refrigerare . Un astfel de frigider va avea si un consum mai redus de energie dar si un nivel rezonabil al zgomotului de functionare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider care este produs de compania germana Liebherr.

Frigider cu 2 usi Liebherr CT 2931

Frigider compact cu 2 usi

Liebherr CT 2931 este un frigider cu doua usi cu design simplu de culoare alba care se va putea integra atat in bucatariile cu amenajari clasice cat si moderne. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi care au deschiderea standard spre dreapta, aceasta putand insa fi modificata in functie de organizarea spatiului disponibil. Dimensiunile frigiderului (55 x 63 x 157.1 cm) permit instalarea acestuia si intr-o bucatarie mai ingusta sau chiar sub un corp suspendat. Volumul net total al acestui model este de 270 de litri din care 218 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 52 litri celui de congelare.

Eficienta energetica A++

Compresorul frigiderului Liebherr CT 2931 este unul economic si silentios, consumul anual de energie de 202 kWh fiind incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol la livingroom.

Spatiu generos de refrigerare

Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata pe care se pot pastra alimente cu o greutate de pana la 25 Kg si care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. In partea de jos a frigiderului exista un compartiment cu inchidere etansa care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca fructelele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Sticlele, cutiile si alte recipiente cu diferite dimensiuni vor putea fi depozitate pe unul din cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate bun in intreg spatiul interior dar contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CT 2931

Congelator de mici dimensiuni

Congelatorul este impartit cu ajutorul unui singur raft din sticla astfel ca alimentele vor trebui pastrate in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 4 Kg, iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 24 de ore.

Puncte tari

+ design simplu

+ dimensiuni compacte

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ spatiu frigorific bine organizat

+ sistem de iluminare cu LED

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

Concluzii

In concluzie, Liebherr CT 2931 este un frigider compact cu spatii interioare bine organizare si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, materialele de calitate si raportul bun intre calitate si pret fac din acest frigider produs de Liebherr o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile fara copii.

Manual Liebherr CT 2931