Samsung RB38T650EB1/EF, Combina Frigorifica, 384 litri, Clasa E – Pareri si Review

▷ Samsung RB38T650EB1/EF Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB38T650EB1 EF

Product Name: Samsung RB38T650EB1/EF

Product Description: Samsung RB38T650EB1/EF este o combina frigorifica cu volum de 384 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un nivel al zgomotului de 35 dB si dispune de un sistem de racire True No Frost.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Samsung RB38T650EB1/EF este o combina frigorifica moderna, cu design elegant si display digital extern. Dispenserul de apa, nivelul redus al zgomotului si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acesti combine frigorifice produse de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control extern;

+ dispenser de apa;

+ nivel redus al zgomotului;

+ sistem de racire True No Frost;

+ sisteme si tehnologii moderne.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius;

– garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice de generatie noua au designuri elegante, care le permit integrarea in orice bucatarie noua sau renovata. Finisajele negre, argintii, sau din inox, manerele incorporate si elementele decorative cromate contribuie la designul modern al acestor aparate electrocasnice mari. In plus, display-urile digitale tactile permit controlarea facila a temperaturilor din spatiile interioare, sau activarea functiilor suplimentare. Samsung RB38T650EB1/EF este o astfel de combina frigorifica cu design elegant, iar in cele ce urmeaza vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

Combina frigorifica Samsung RB38T650EB1 EF

Samsung RB38T650EB1/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RB38T650EB1/EF are un design modern, cu finisaje negre (dark inox) si manere orizontale tip buzunar, incorporate in usi. In partea superioara a usii frigiderului se afla un display digital, iar in cea inferioara dispenserul de apa. In partea din spate exista un capac metalic, care este usor de curatat si protejeaza componentele de praf si lovituri accidentale.

Acest model are un volum net de 384 litri care este impartit astfel: 272 litri sunt alocati frigiderului si 114 litri congelatorului. Desi are un volum generos, combina are dimensiuni destul de compacte (59.5 x 65.8 x 203 cm), gratie tehnologiei SpaceMax. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: LG GBB72MCEGN (384 litri, clasa D) sau Toshiba GR-RB500WE-PMJ (378 litri, clasa E).

Compresor, eficienta energetica si zgomot

Samsung RB38T650EB1/EF are un compresor digital inverter, care este fiabil si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G, consumul anual comunicat de producator fiind de 264 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar o suma de aproximativ 20 de lei. Nivelul zgomotului este de dor 35 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia True No Frost, impiedicand formarea ghetii in congelator si eliminand operatiunea de decongelare periodica. Mai mult, sistemul All-Around Cooling asigura racirea uniforma a frigiderului si mentinerea unei temperaturi constante la nivelul fiecarui raft. 

Organizarea spatiilor interioare

Samsung RB38T650EB1 EF

Spatiul frigorific are o organizare eficienta, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara, si patru rafturi din sticla securizata in cea superioara. Rezervorul de apa are dimensiuni compacte, astfel ca pe usa frigiderului veti putea depozita sticle, cutii sau borcane, pe unul din cele patru rafturi disponibile. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul pentru fructe si legume.

Congelatorul este impartit in 3 sertare, din care cel superior este mai mic, fiind potrivit pentru inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore, iar autonomia in cazul unei pene de curent este de doar 9 ore.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control extern are un display digital si selectoare tactile, care permit modificarea temperaturilor din cele doua spatii interioare, sau activarea functiilor suplimentare de racire sau congelare rapida. In cazul in care veti lasa usa deschisa la frigider, veti fi atentionati de un semnal sonor. Din pacate, garantia de care beneficiaza acest model este doar cea standard, de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control extern;

+ dispenser de apa;

+ nivel redus al zgomotului;

+ sistem de racire True No Frost;

+ sisteme si tehnologii moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38T650EB1/EF este o combina frigorifica moderna, cu design elegant si display digital extern. Dispenserul de apa, nivelul redus al zgomotului si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acesti combine frigorifice produse de compania sud-coreeana Samsung. 

button-3

Manual de utilizare Samsung RB38T650EB1/EF