Frigider cu doua usi Samsung RT32K5035S9/EO review

? Samsung RT32K5035S9/EO
Frigider cu 2 usi Samsung RT32K5035S9/EO

Product Name: Samsung RT32K5035S9/EO

Product Description: Samsung RT32K5035S9/EO este un frigider cu 2 usi care are un volum net de 321 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A++.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si functii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Samsung RT32K5035S9/EO este un frigider de generatie noua cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Congelatorul convertibil, nivelul redus al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Samsung. 

Aparatele frigorifice de mici dimensiuni sunt ideale pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii, dimensiunile reduse permitand instalarea si intr-o bucatarie mai ingusta. Frigiderele compacte dispun de un congelator mai mic care este de obicei impartit cu un singur raft din sarma. Spatiul frigorific este insa suficient de incapator pentru depozitarea legumelor, fructelor si a altor alimente proaspete. Principalul avantaj al unui aparat frigorific de mici dimensiuni este consumul redus de energie, costul lunar cu energia consumata fiind mult mai scazut. Un astfel de frigider compact cu specificatii tehnice bune este si modelul produs de Samsung a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Frigider cu 2 usi Samsung RT32K5035S9/EO

Frigider compact cu 2 usi

Samsung RT32K5035S9/EO este un frigider care are un design elegant cu finisaje din inox rafinat si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este cea clasica spre dreapta si nu poate fi modificata, acestea nefiind reversibile. Acest frigider are un volum net de 321 litri (din care frigiderul are alocati 249 litri si congelatorul 72 litri) si dimensiuni de 60 x 67.2 x 171.5 cm, putand sa fie instalat chiar si sub un corp suspendat de mobilier.

Compresor economic Digital Inverter

Samsung RT32K5035S9/EO are un compresor digital inverter de generatie noua cu o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 228 kWh avand un cost cel mult 12.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor are si un nivel redus al zgomotului, cei 40 dB confirmand faptul ca nu veti fi deranjati chiar daca bucataria formeaza un spatiu comun cu holul sau livingul. Frigiderul utilizeaza sistemul Twin Cooling Plus care raceste separat cele doua spatii interioare o umiditate de pana la 70% si prevenind trecerea mirosurilor din spatiul frigorific in cel de congelare. 

Frigider cu un compartiment si 3 rafturi

Spatiul frigorific este bine organizat, in partea inferioara existand un compartiment cu inchidere etansa care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor. Celelalte alimente si mancaruri vor putea fi pastrate pe cele 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din sticla unde se pot depozita sticle, cutii si recipiente de diferite marimi sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura conditii bune de vizibilitate pentru intreg spatiul interior, iar panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturii in 5 niveluri disponibile. In plus, datorita filtrului deodorizant, mirosurile neplacute sunt eliminate rapid din frigider.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RT32K5035S9/EO

Congelator convertibil

Congelatorul este impartit de un singur raft din sticla securizata, alimentele trebuind depozitate in caserole sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de mirosuri. Unul din cele mai mari avantaje ale acestui model este posibilitatea de conversie a congelatorului in frigider sau inchiderea acestuia atunci cand nu il utilizati pentru economisirea energiei. Acest frigider utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in spatiile interioare, eliminand necesitatea decongelarii periodice.

Puncte tari

+ design modern 

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ congelator convertibil

+ sistem de iluminare cu LED

Puncte slabe

– nu are display digital

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Samsung RT32K5035S9/EO este un frigider de generatie noua cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine organizate. Congelatorul convertibil, nivelul redus al zgomotului si sistemul de iluminare cu LED sunt alte atuuri ale acestui frigider din portofoliul Samsung. 

Manual de utilizare Samsung RT32K5035S9/EO