Frigider cu doua usi Tesla RD2400M review

? Tesla RD2400M - Clasa A+, iluminare cu LED, usi reversibile
Frigider cu 2 usi MIDEA HD-463FWEN

Product Name: Tesla RD2400M

Product Description: Tesla RD2400M este un frigider cu 2 usi cu volum de 235 litri si eficiene energetica A+.

Brand: Tesla

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Organizare spatii interioare
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.2

Sumar

Tesla RD2400M este un frigider cu doua usi cu dimensiuni compacte si design exterior elegant. Organizarea buna a spatiului frigorific, sistemul de iluminare cu LED si garantia extinsa de 7 ani sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Tesla. 

Alegerea aparatelor frigorifice trebuie sa fie facuta in functie de numarul de persoane care il vor folosi dar si de dimensiunile bucatariei. De exemplu, o persoana care locuieste singura va putea opta pentru un frigider mai mic, cu volum total de 200 – 250 litri, care se va putea instala si sub un corp suspendat din bucatarie. Volumul si dimensiunile mai mici inseamna si un consum energetic mai redus, chiar daca frigiderul nu are o eficienta energetica foarte buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider cu dimensiuni compacte care este comercializat sub brandul Tesla. 

Frigider cu 2 usi MIDEA HD-463FWEN

Frigider elegant cu 2 usi

Tesla RD2400M este un frigider cu doua usi cu design argintiu elegant si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere este cea clasica, spre dreapta, insa o veti putea modifica in functie de necesitati, usile fiind reversibile. Acest frigider are dimensiuni de 55 x 55 x 159 cm si un volum total net de 235 litri din care 194 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 41 litri celui de congelare. 

Clasa A+ de eficienta energetica

Tesla RD2400M are un compresor cu un consum energetic anual de 228 kWh (0.625 kWh consum zilnic) care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 12.5 lei. In ceea ce priveste zgomotului de functionare, acesta are o valoare destul de mare de 42 dB, mai ales daca tinem cont de volumul redus al acestui model. Din pacate, acest frigider nu dispune de tehnologia No Frost, dezghetarea celor doua spatii trebuind sa fie facuta periodic pentru a asigura buna functionare. 

Spatiu frigorific generos

Frigiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta si pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista un compartiment pentru fructe si legume unde sunt asigurate conditii optime de umiditate si temperatura pentru pastrarea prospetimii acestora. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic transparent unde veti putea sa pastrati sticle, borcane, cutii sau alte recipiente mai mici. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina in interior iar compresorul mecanic permite setarea facila a temperaturii din frigider sau congelator. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Tesla RD2400M

Congelator compact

Congelatorul de mici dimensiuni este impartit de un raft de sarma, alimentele trebuind pastrate in cutii sau pungi pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de asemenea una redusa (2 Kg), in concordanta cu volumul congelatorului. Daca veti achizitiona acest frigider in perioada urmatoare veti putea sa beneficiati de garantia extinsa de 7 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ sistem de iluminare cu LED

+ spatiu frigorific bine organizat

+ garantie extinsa de 7 ani

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– nivelul zgomotului nu este foarte scazut

Concluzii

In concluzie, Tesla RD2400M este un frigider cu doua usi cu dimensiuni compacte si design exterior elegant. Organizarea buna a spatiului frigorific, sistemul de iluminare cu LED si garantia extinsa de 7 ani sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Tesla.