Frigider cu doua usi Whirlpool W55TM 4110 W review

Whirlpool W55TM 4110 W
Frigider cu 2 usi Whirlpool W55TM 4110 W

Product Name: Whirlpool W55TM 4110 W

Product Description: Whirlpool W55TM 4110 W este un frigider cu 2 usi cu volum de 213 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Compartimentare spatii interioare
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.3

Sumar

Whirlpool W55TM 4110 W este un frigider de mici dimensiuni cu design clasic si spatii interioare bine organizate. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul eficient de iluminare si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest frigider o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Frigiderele cu 2 usi sunt aparate frigorifice care au un spatiu de congelare cu un volum mai redus situat in partea superioara. Aceste aparate sunt potrivite in general pentru persoanele care consuma in general alimente proaspete. Daca frigiderele mai mari sunt destinate utilizarii familiilor cu mai multi membri, modelele cu volum mai mic sunt ideale pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Un frigider cu volum mai mic va necesita un spatiu mai mic pentru instalare si va avea un consum de energie mult mai redus. Un astfel de frigider cu dimensiuni mici este si modelul produs de Whirlpool a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Frigider cu 2 usi Whirlpool W55TM 4110 W

Frigider mic cu 2 usi

Whirlpool W55TM 4110 W este un frigider cu doua usi care are un design clasic de culoare alba si manere orizontale integrate in cele doua usi. Cele doua picioare frontale sunt ajustabile pe inaltime iar usile au directia de deschidere clasica spre dreapta care insa se poate modifica in functie de compartimentarea bucatariei. Acest frigider are dimensiuni de 54 x 57 x 144 cm si un volum net total de 213 litri din care spatiului frigorific ii sunt alocati 172 litri iar 41 de litri congelatorului. 

Compresor cu eficienta energetica A+

Whirlpool W55TM 4110 W are un compresor cu eficienta energetica incadrata doar in clasa A+, consumul anual de 220 kWh avand un cost lunar de aproximativ 12 lei. Compresorul este totusi unul destul de silentios, cei 42 dB confirmand faptul ca nu veti fi deranjati chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor. 

Spatiu frigorific bine organizat

Frigiderul are in partea inferioara un compartiment Fresh Box care asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Deasupra acestui compartiment exista 3 rafturi din sticla securizata care se pot scoate usor sau se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea depozita sticle, borcane sau caserole mai mici. Sistemul de iluminare asigura o vizibilitate buna in interior iar panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool W55TM 4110 W

Congelator cu organizare clasica

Congelatorul este impartit de un raft de sarma, alimentele trebuind pastrate in pungi sau caserole pentru a nu face schimb de gusturi. Capacitatea de congelare de 2 Kg in 24 de ore este destul de redusa iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima timp de 21 de ore. 

Puncte tari

+ design simplu

+ usi reversibile

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sistem eficient de iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– panou mecanic de control

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W55TM 4110 W este un frigider de mici dimensiuni cu design clasic si spatii interioare bine organizate. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul eficient de iluminare si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest frigider o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici.