Bosch DBB96AF50, Hota incorporabila, Clasa A, 620mc/h – Pareri si Review

Bosch DBB96AF50 - Clasa A, 620 m3/h, 3 trepte, iluminare cu led
Hota incorporabila Bosch DBB96AF50

Product Name: Bosch DBB96AF50

Product Description: Bosch DBB96AF50 este o hota incorporabila cu design elengant si motor puternic. Hota dispune de un sistem eficient de iluminare si 3 trepte de viteza.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Putere si iluminare
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Bosch DBB96AF50 este o hota decorativa eleganta cu motor puternic si sistem eficient de iluminare. Consumul redus de energie, cele 3 trepte de putere si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei hote incorporabile din portofoliul Bosch.

Pros

+ design elegant

+ buton rotativ retractabil

+ motor puternic

+ eficienta energetica buna

+ sistem eficient de iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului este destul de mare

– filtrele de grasimi nu sunt foarte eficiente

Hota este un aparat electrocasnic care se regaseste in orice bucatarie moderna. Primele aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei hote sunt dimensiunile si designul. De exemplu, o hota incorporabila decorativa cu finisaje din inox se va integra perfect intr-o bucatarie cu amenajare moderna. Odata ales designul va trebui sa verificati anumite specificatii tehnice precum capacitatea de absorbtie, eficienta energetica si cea a filtrelor de grasimi sau nivelul zgomotului de functionare. Bosch DBB96AF50 este o hota incorporabila incadrata in clasa premium iar in cele ce urmeaza veti gasi prezentate cele mai importante avantaje ale acesteia.

Hota incorporabila Bosch DBB96AF50

Bosch DBB96AF50 – hota incorporabila eleganta

Hota incorporabila Bosch DBB96AF50 are un design elegant cu finisaje din inox si panou inclinat din sticla in partea frontala. Aceasta hota poate functiona atat in regim de evacuare cat si de recirculare al aerului (ca si alte modele ale producatorului german precum Bosch DWB67CM50, Bosch DWQ96DM50 sau Bosch DWB97LM50) . Instalarea hotei se face intr-un corp de mobilier iar pentru aceasta veti avea nevoie de o nisa cu o latime de 90 cm si o adancime cuprinsa intre 32 si 35 cm. Dimensiunile hotei sunt de 90 x 31 cm iar burlanul de aerisire are un diametru de 35.6 cm.

3 trepte de viteza

Bosch DBB96AF50 are un motor cu o putere de 255 W care dezvolta un debit maxim al aerului absorbit de 620 m3/h, suficient chiar si pentru o bucatarie de mari dimensiuni. Puterea de absorbtie poate fi setata in 3 trepte in functie de nivelul de abur, de fum sau de mirosuri din bucatarie. Consumul energetic anual este estimat de producator la 56.5 kWh, valoare care este incadrata in clasa A. In ceea ce priveste zgomotul, acesta poate atinge o valoare de 70 dB in treapta maxima de viteza, ceea ce poate fi deranjant daca utilizati hota o perioada mai mare de timp.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de hote

Bosch DBB96AF50

Sistem de iluminare cu led

Sistemul de iluminare contine doua leduri frontale de 2.5 W care asigura o intensitate luminoasa de 76 lux, incadrata in cea mai buna clasa, A. Cele doua filtre metalice de grasime nu sunt la fel de eficiente (sunt incadrate in clasa de eficienta C) insa se scot usor, putand fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. Panoul de control contine un buton rotativ retractabil care permite setarea facila a puterii de absorbtie sau activarea sistemului de iluminare. 

Puncte tari

+ design elegant

+ buton rotativ retractabil

+ motor puternic

+ eficienta energetica buna

+ sistem eficient de iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare

– filtrele de grasimi nu sunt foarte eficiente

Concluzii

In concluzie, Bosch DBB96AF50 este o hota decorativa eleganta cu motor puternic si sistem eficient de iluminare. Consumul redus de energie, cele 3 trepte de putere si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei hote incorporabile din portofoliul Bosch.

Manual de utilizare Bosch DBB96AF50