Hota incorporabila decorativa Beko HCB91845BDXH review

Beko HCB91845BDXH
  • Consum
    (4.5)
  • Design
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Beko HCB91845BDXH este o hota decorativa eleganta, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Panoul cu display digital, cele 4 niveluri de putere si telecomanda inclusa sunt alte avantaje ale acestei hote premium produsa de Beko.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Orice bucatarie trebuie sa aiba o hota iar alegerea acesteia va trebui sa fie facuta in functie de anumite aspecte precum dimensiunile incaperii sau designul interior. De exemplu, intr-o bucatarie ingusta cu design clasic veti putea instala o hota cu o putere mai mica si cu un design simplu, iar intr-o bucatarie spatioasa cu amenajare contemporana sau moderna veti avea nevoie de o hota cu motor puternic si design exclusivist. In continuare va propunem o hota cu design premium si specificatii tehnice excelente care este produsa de compania turceasca Beko.

Hota incorporabila Beko HCB91845BDXH

Hota cu design exclusivist

Beko HCB91845BDXH este o hota incorporabila decorativa cu design elegant Dark Inox si un display digital in partea centrala. Designul minimalist permite instalarea hotei intr-o bucatarie moderna alaturi de alte electrocasnice cu finisaje similare. Dimensiunile hotei sunt de 49 x 90 x 6 cm iar inaltimea de instalare este de 70 de cm pentru plitele pe gaz si 65 cm pentru cele electrice. Pentru incorporare in mobilier veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni de 49 x 89.8 cm.

Motor economic ProSmart Inverter

Beko HCB91845BDXH are un motot ProSmart Inverter cu o putere de 225 W care dezvolta o capacitate de absorbtie care variaza intre 460 si 750 mc/h, consumul energetic fiind incadrat in clasa de eficienta A. Hota este prevazuta cu doua leduri de 4W in partea frontala care vor oferi un nivel optim de lumina pentru prepararea alimentelor pe plita, eficienta iluminarii fiind incadrata in clasa A. Nivelul zgomotului variaza intre 43 si 55 dB, insa functia booster vine si cu un zgomot mai ridicat de 65 dB.

Vedeti si: Alte reviewuri la hote

Display digital si telecomanda

Panoul de control are un display digital si 5 butoane cu touch care permit alegerea vitezei de abosrbtie, aprinderea ledurilor sau activarea functie Booster. Hota dispune de 3 trepte de viteza si de o functie Booster care se va putea activa cand doriti eliminarea rapida a aburului, fumului sau a mirosurilor de mancare. Hota creeaza o perdea de aer plitei care permite captarea eficienta a aburului sau a mirosurilor. In pachet veti gasi o telecomanda de mici dimensiuni care va permite controlarea hotei de la distanta. Cele 3 filtre metalice de grasime ofera o absorbtie buna, putandu-se curata usor in chiuveta sau in masina de spalat vase. 

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital cu touch

+ motor puternic ProSmart Inverter

+ consum redus de energie

+ capacitate buna de absorbtie

+ sistem eficient de iluminare cu LED

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ filtre lavabile de grasime

Puncte slabe 

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HCB91845BDXH este o hota decorativa eleganta, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Panoul cu display digital, cele 4 niveluri de putere si telecomanda inclusa sunt alte avantaje ale acestei hote premium produsa de Beko.

Manual Beko HCB91845BDXH