Bosch DWQ66DM50, Hota incorporabila, 610 mc, Clasa A – Pareri si Review

▷ Bosch DWQ66DM50 Hota Incorporabila ⭐ Review si Pareri
Hota incorporabila Bosch DWQ66DM50

Product Name: Bosch DWQ66DM50

Product Description: Bosch DWQ66DM50 este o hota incorporabila cu putere de 220 W si putere maxima de absorbtie de 610 m3/h. Hota dispune de 3 trepte de putere si are un nivel maxim al zgomotului de 62 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Putere si eficienta energetica
  (4.5)
 • Iluminare si filtrare
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Bosch DWQ66DM50 este o hota incorporabila cu design elegant si putere mare de absorbite. Sistemul eficient de iluminare, nivelul redus al zgomotului si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei hote comercializata de brandul Bosch.

Pros

+ design elegant;

+ putere mare de absorbtie;

+ sistem eficient de iluminare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Cons

– eficienta energetica nu este cea mai buna;

 

Hota este un aparat electrocasnic indispensabil in orice bucatarie moderna. Alegerea hotei trebuie sa fie facuta atat in functie de design, care trebuie sa se potriveasca cu cel al celorlalte electrocasnice din bucatarie, cat si de specificatiile tehnice. Cele mai importante specificatii sunt puterea de absorbtie, eficienta sistemului de filtrare sau a celui de iluminare. Bosch DWQ66DM50 este o hota incorporabila cu design elegant, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Hota incorporabila Bosch DWQ66DM50
button-3

Bosch DBB96AF50 – design si dimensiuni

Hota incorporabila Bosch DWQ66DM50 are un design elegant cu finisaje din inox care permit integrarea facila in orice bucatarie cu decor modern sau minimalist. Panoul de control tactil contribuie la eleganta designului si permite modificarea facila a optiunilor.  

Acest model are o latime de 60 cm si o adancime de 50 cm, iar burlanul de aerisire are un diamentru de 15 cm. Este indicat sa instalati hota la o inaltime minima de 55/65 cm deasupra plitei electrice sau cu alimentare pe gaz. Pentru incorporare veti avea nevoie de o nisa cu latime de 58 si adancime de 48 cm. Alte hote performante pe care le-am analizat sunt: Beko BHCB63640BH sau Bosch DBB96AF50.

Putere de absorbtie, zgomot si eficienta energetica

Bosch DWQ66DM50 are un motor cu putere de 220 W, care permite dezvoltarea unei puteri de absorbtie cuprinsa intre 400 si 610 m3/h. Aceeasta putere poate fi ajustata in 3 trepte in functie de necesitati. Consumul energetic anual este estimat de producator la 42 kWh, fiind incadrat in clasa A, pe o scara de la A+++ la G. Sistemul de iluminare contine doua lampi LED cu putere totala de 5 W, asigurand o vizibilitate foarte buna pentru plita incorporabila sau aragaz. Nivelul maxim al zgomotului este de 62 dB, o valoarea mai redusa decat a altor modele de generatie mai veche. 

Panou de control, filtre si garantie

Panoul de control tactil permite modificarea facila a treptelor de putere si activarea sistemului de iluminare. Hota dispune de doua filtre metalice de grasime, care se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. Din pacate, daca doriti instalarea hotei in modul recirculare aer, va trebui sa achizitionati separat kit-ul de instalare.

Daca veti achizitiona aceasta hota in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Bosch

Puncte tari

+ design elegant;

+ putere mare de absorbtie;

+ sistem eficient de iluminare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna;

Concluzii

In concluzie, Bosch DWQ66DM50 este o hota incorporabila cu design elegant si putere mare de absorbite. Sistemul eficient de iluminare, nivelul redus al zgomotului si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei hote comercializata de brandul Bosch. 

Tags: