Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l review

🥇 Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l
Masina de spalat cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l

Product Name: Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l

Product Description: Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are capacitate de incarcare de 6 Kg si motor cu eficienta energetica A+++.

Brand: Electrolux

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si programe
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l este o masina de spalat rufe moderna, cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Sistemele si functiile utile, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere perfecta pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru utilizarea eficienta a spatiului disponibil, putand sa fie instalate in nise inguste de pe hol sau din baie. Pe langa dimensiunile compacte, o astfel de masina de spalat va permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor, fiind astfel mai usor de utilizat. Pentru alegerea unui model performant va trebui sa tineti cont de cateva aspecte precum eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare, gama de programe de spalare, sau functiile si optiunile disponibile. O astfel de masina de spalat rufe cu inarcare verticala si performante excelente este si modelul produs de Electrolux a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261

Masina de spalat rufe compacta

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design clasic de culoare alba si display digital in partea superioara. Usa masinii se deschide usor iar cea interioara beneficiaza de sistemul Soft Opening (deschidere amortizata prin buton). Acest model are dimensiuni de 60 x 40 x 89 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind ideala pentru familiile care au cel mult un copil.

Motor Inverter cu eficienta energetica A+++

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l utilizeaza un motor inverter de generatie noua cu o eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 150 kWh avand un cost lunar de cel mult 8.5 lei. Consumul mediu de apa de 9.490 litri este destul de ridicat avand in vedere capacitatea de incarcare mai redusa, iar eficienta de centrifugare este incadrata in clasa B. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 de rotatii pe minut, insa rufele au un grad de umizitate reziduala rezonabil de 53%, astfel ca se vor usca destul de usor. Nivelul zgomotului variaza intre 56 dB pentru spalare si 77 dB pentru stoarcere, valori comparabile cu cele ale altor modele cu specificatii similare.

14 cicluri de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj alb si mai multe butoane tactile pentru activarea unor functii sau modificarea unor optiuni. Cele 14 programe de spalare includ optiuni pentru diferite tipuri de articole (denim, sport, baby) sau tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, matase sau delicate). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 14 minute care este potrivit pentru hainele putin purtate. Durata unui program standard este de 247 de minute (Bumbac 60°C) si poate scadea pana la 185 de minute in cazul unei incarcaturi de 3 Kg de rufe.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l

Functii si sisteme moderne

Ca si alte modele noi lansate de Electrolux si aceasta masina utilizeaza mai multe functii si sisteme moderne precum Eco TimeManager care reduce consumul resurselor in functie de cantitatea de haine incarcate sau SensiCare care ajusteaza durata programelor de spalare in functie de incarcatura, prevenind spalarea excesiva a hainelor. Dintre optiunile suplimentare amintim startul intarziat, blocarea accesului copiilor la meniu sau clatirea suplimentara.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ display digital

+ eficienta energetica A++++

+ 14 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si sisteme moderne

+ pret redus

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l este o masina de spalat rufe moderna, cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Sistemele si functiile utile, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere perfecta pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Manual de utilizare Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l