Star-Light WMV-510D, 5 Kg, Clasa A+++, 1000 RPM – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Star-Light WMV-510D - 5Kg, Clasa A+++, 15 programe, 1000 RPM
Star-Light WMV-510D

Product Name: Star-Light WMV-510D

Product Description: Star-Light WMV-510D este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 5 Kg de rufe si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm.

Brand: Star-Light

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.1)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Star-Light WMV-510D este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, panoul de control simplu si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Star-Light o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mici.ย 

Pros

+ design simplu

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ 2 functii utile

+ pret accesibil

Cons

– viteza de centrifugare maxima de doar 1000 rpm

– lipsa unor tehnologii moderne

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Persoanele mai in varsta care locuiesc singure, au nevoie de aparate electrocasnice mici, cu functii de baza si meniuri simple. Aceste aparate electrocasnice au preturi mai reduse, insa specificatiile tehnice nu sunt cele mai bune. Totusi, cele mai noi modele au o eficienta energetica foarte buna, ceea ce inseamna si costuri mai reduse la energia electrica. Un astfel de aparat electrocasnic este si masina de spalat rufe Star-Light WMV-510D a carei prezentare o veti gasi in continuare.

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-510D

Star-Light WMV-510D – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Star-Light WMV-510D are un design clasic alb si un hublou cu sticla transparenta. Diametrul hubloului este suficient de larg (34 cm) pentru a permite introducearea facila a hainelor si a altor articole mai voluminoase. Dimensiunile compacte (49.7 x 59.7 x 84.5 cm) permit instalarea masinii atat pe un hol mai mic cat si intr-o baie mai ingusta. Capacitatea de incarcare este de 5 Kg, fiind un model potrivit pentru 1-2 persoane.  

Eficienta energetica A+++

Star-Light WMV-510D are un motor cu eficienta energetica incadrata in cea mai eficienta clasa, A+++. Consumul estimativ anual este de 149 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de cel mult 7.5 lei. Viteza de centrifugare maxima este de 1000 de rotatii pe minut, gradul de umiditate al rufelor dupa spalare fiind destul de ridicat. Nivelul zgomotului de functionare este de 58 dB pentru spalare si 76 pentru centrifugare la viteza maxima.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Star-Light WMV-510D

15 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare simpla, cu un selector rotativ in partea centrala si un display digital cu 3 butoane in partea dreapta. Desi este un model ieftin, aceasta masina are o gama variata de cicluri de spalare. Cele 15 programe disponibile includ optiuni pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, lana, mixte, delicate) sau anumite articole (jeans sau echipament sportiv). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 15 minute. Exista si 2 functii suplimentare care se sunt disponibile si la alte modele (LG F2WN2S6S3E, LG F4WN207N4E sau Bosch WAJ24063BY): start intarziat si blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design simplu

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ 2 functii utile

+ pret accesibil

Puncte slabe

– viteza de centrifugare maxima de doar 1000 rpm

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Star-Light WMV-510D este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, panoul de control simplu si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Star-Light o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mici.