Masina de spalat rufe AEG L7FEE68S review

AEG L7FEE68S
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

AEG L7FEE68S este o masina premium de spalat rufe cu o capacitate medie de incarcare si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, tehnologiile si sistemele moderne si nivelul redus al zgomotului de spalare sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produsa de AEG.

Electrocasnicele premium sunt aparate cu finisaje elegante si specificatii tehnice foarte bune care imbunatatesc performantele si eficientizeaza consumul energetic. Cei mai importanti producatori de electrocasnice incadrate in gama premium sunt companiile germane AEG, Liebherr sau Bosch. Masinile de spalat, combinele frigorifice sau aragazurile din gama premium au o fiabilitate foarte buna, durata de viata depasind de cele mai multe ori 10 ani. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe premium din protofoliul AEG.

Masina de spalat rufe AEG L7FEE68S

Masina moderna de spalat rufe

AEG L7FEE68S este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba, cu un hublou mare cu rama argintie si sticla transparenta. Directia de deschidere este cea clasica, spre stanga, iar diametrul mare al hubloului asigura incarcare usoara chiar si a hainelor, paturilor sau pledurilor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 57.1 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Motor cu eficienta energetica A+++

AEG L7FEE68S are un motor Okoinverter care ofera cea mai ridicata eficienta energetica, consumul anual de 137 kWh fiind incadrat in clasa A+++ iar costul lunar nu depaseste 7.5 lei. Consumul mediu anual de apa de 10.999 litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate reziduala al rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima care este de 1600 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB iar cel de stoarcere poate atinge o valoare maxima de 77 dB.

10 programe de spalare

Panoul de control are un display digital cu afisaj rosu, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si 10 butoane pentru pentru porine/oprire, pauza, modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 10 programe de spalare care includ optiuni clasice precum bumbac, sintetice, lana sau delicate dar si moderne precum jeans, anti-alergy sau outdoor. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 20 de minute cu care insa veti putea spala o cantitate de doar 3 Kg de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model premium aceasta masina de spalat rufe foloseste mai multe tehnologii si sisteme moderne precum ProSteam care utilizeaza aburul fierbinte pentru improspatarea hainelor putin purtate sau ProSense prin care programele de spalat sunt personalizate in functie de incarcatura de haine din masina. Alte optiuni Eco Time save care asigura o spalare cu eficienta energetica intr-un timp scurt, blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata pentru spalarea hainelor atunci cand sunteti la serviciu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ consum foarte redus de energie si apa

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ tehnologie ProSteam

+ functii si sisteme moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– durata programelor de spalare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, AEG L7FEE68S este o masina premium de spalat rufe cu o capacitate medie de incarcare si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, tehnologiile si sistemele moderne si nivelul redus al zgomotului de spalare sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produsa de AEG.

Manual AEG L7FEE68S