Electrolux Dual-Care EW7WO447W, Masina de spalat rufe cu uscator, 7/5 Kg, Clasa B/E, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Electrolux Dual-Care EW7WO447W, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, clasa B/E, 1400 RPM ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Product Name: Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Product Description: Electrolux Dual-Care EW7WO447W este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 8/5 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasele B, respectiv E. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si uscare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Electrolux Dual-Care EW7WO447W este o masina de spalat rufe cu uscator cu dimensiuni compacte si design minimalist. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si functii si tehnologiile de ultima generatie sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Electrolux.

Pros

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ garantii extinse pentru motor si produs.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programului complet este mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania suedeza Electrolux este recunoscuta pentru fiabilitatea aparatelor electrocasnice pe care le produce. Pe langa fiabilitate, electrocasnicele comercializate sub brandul Electrolux se remarca atat printr-un design modern cat si prin specificatii tehnice bune. Pretul de achizitie este insa destul de mare, aparatele fiind destinate familiilor cu venituri peste medie. Electrolux Dual-Care EW7WO447W este o masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Electrolux

Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Electrolux Dual-Care EW7WO447W – design, dimensiuni si capacitate de incarcare

Masina de spalat rufe Electrolux Dual-Care EW7WO447W are un design alb simplu, cu insertii negre in zonele huboului si a panoului de control. Huboul este are un maner elegant si se deschide la un unghi larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea rufelor. Tamburul Care are o configuratie noua, cu pernute, care asigura alunecarea facila a rufelor, protejand chiar si cele mai delicate tesaturi. 

Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg pentru uscare si 5 Kg pentru spalare, fiind potrivit pentru o familie formata din 2-3 persoane. Dimensiunile sunt destul de compacte (59.7 x 55.1 x 84.7 cm), astfel ca veti putea instala masina chiar si intr-o baie mai mica. Alte masina de spalat rufe cu uscator performante, pe care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Electrolux Dual-Care EW7WO447W are un motor inverter de generatie noua, care utilizeaza un magnet permanent pentru a reduce frecarea dintre componente. Motorul are o fiabilitate excelenta, fapt confirma si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Electrolux. Eficienta energetica este incadrata in clasa B pentru spalare si E pentru spalare si uscare, consumul unui ciclu fiind de 0.52 kWh, respectiv 3.25 kWh.

Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, gradul de umiditate reziduala ponderata fiind de 53.3% dupa stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge 75 dB in cazul centrifugarii, o valoare similara cu cea a altor modele de generatie noua. 

Panou de control, programe si functii

Masina de spalat rufe Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Panoul de control este impartit in 3 zone: in prima zona exista un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, in a doua permite alegerea spalarii sau uscarii si a temperaturii, iar a treia zona contine un display digital incadrat de selectoare tactile pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 14 programe de spalare si uscare: Eco 40-60, bumbac, sintetice, delicate, lana, FreshScent, clatire si evacuare, clatire, curatare tambur, Anti Allergy, echipament sportiv, jeans, mixte si spalare rapida 20 de minute/ spalare si uscare rapida 60 de minute.

Un program standard de spalare dureaza 3 ore si 20 de minute, iar unul complet, de spalare si uscare, 6 ore si 20 de minute. Functiile optionale includ pornirea cu intarziere, prespalarea rufelor sau spalarea cu apa rece.

Tehnologii, sisteme si garantie

Tehnologiile si sistemele utilizate de aceasta masina de spalat sunt printre cele mai noi dezvoltate de Electrolux:

 • DualCare – ajusteaza miscarile tamburului si temperatura pentru protejarea tesaturilor atat in timpul spalarii cat si al uscarii;
 • SteamCare cu FreshScent – asigura reimprospatarea hainelor cu abur, reducand formarea cutelor si asigurand un miros placut;
 • SensiCare – adapteaza programul de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcare, optimizand timpul de spalare;
 • MixCare – adapteaza consumul energetic si timpul de spalare in functie de greutatea hainelor, atunci cand aveti o incarcatura mixta.

Pe langa garanta extinsa pentru motor, aceasta masina beneficiaza si de o extragarantie de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Electrolux

Puncte tari

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ garantii extinse pentru motor si produs.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programului complet este mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

Concluzionand, Electrolux Dual-Care EW7WO447W este o masina de spalat rufe cu uscator cu dimensiuni compacte si design minimalist. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si functii si tehnologiile de ultima generatie sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Electrolux. 

button-3

Manual de utilizare Electrolux Dual-Care EW7WO447W