Electrolux EW6TN5261, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala, 6 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Review Electrolux EW6TN5261 - 6Kg, Clasa D, 1200 RPM, 78 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261

Product Name: Electrolux EW6TN5261

Product Description: Electrolux EW6TN5261 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 6 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Electrolux EW6TN5261 este o masina de spalat vase cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si gama variata de programe. Functiile si sistemele moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru locuintele mai mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica nu este cea mai buna;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice cu dimensiuni compacte sunt ideale pentru locuintele mici, putand fi instalate si in dependinte mai inguste. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala se va putea instala pe un hol sau intr-o baie cu o suprafata mai mica. Aceste masini, au de regula o capacitate de incarcare mai redusa, fiind potrivite pentru familile formate din 2-3 persoane. Chiar daca au dimensiuni compacte, cele mai noi modele dispun de o gama variata de programe si de functii moderne care permit indepartarea eficienta a petelor cu un consum redus de energie si apa. Electrolux EW6TN5261 este o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261

Electrolux EW6TN5261 – masina de spalat vase compacta

Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261 are o carcasa alba simpla si un panou de control in partea superioara spate. Lateralale masinii au un design in forma de S care reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului. Manerul ergonomic permite deschiderea facila a capacului, iar tamburul are o asezare automata in sus la finalul programului de spalare.

Acest model are o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivit pentru o familie formata din 2-3 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 40 x 60 x 89 cm, instalarea putand sa fie facuta si intr-o nisa de pe hol. Alte masini de spalat rufe cu incarcare verticala si spcificatii bune sunt: Electrolux EW6TN4262 sau Whirlpool TDLR7220SSEUN.

Eficienta energetica rezonabila

Electrolux EW6TN5261 are un motor universal cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard de spalare are o durata de 3 ore si 17 minute si un consum de 0.65 kWh si 40 litri de apa. In plus, sistemul Sensi Care adapteaza automat durata programului de spalate in functie de greutatea hainelor incarcate in masina de spalat. 

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 53.5% dupa spalare si stoarcere. Nivelul maxim al zgomotului este de 78 dB, o valoare comparabila cu cel al altor masini de spalat rufe cu incarcare verticala. 

Electrolux EW6TN5261

Programe eficiente de spalare

Panoul de control are o organizare simpla, cu un selector rotativ in partea stanga si un display digital in cea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare, organizate in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, matase, delicate) sau al articolelo (denim, sport, hainele bebelusilor sau jachete). Exista si un program rapid cu durata de doar 14 minute si unul cu abur pentru indepartarea alergenilor din haine.

Optiunile suplimentare includ pornirea intarziata sau reducerea timpului de spalare cu pana la 50% cu functia Time Save. Daca veti achizitiona aceasta masina de spalat in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6TN5261 este o masina de spalat vase cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si gama variata de programe. Functiile si sistemele moderne, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru locuintele mai mici.