Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 review

Arctic APL61022BDW0
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Arctic APL61022BDW0 este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Arctic. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania autohtona Arctic este cel mai importand producator de aparate electrocasnice din Romania, produsele sale fiind vandute in peste 80 de tari de pe continentele european, african sau asiatic. Grupul Arcelic care detine Arctic a investit sume mari in ultimii ani pentru ca produsele comercializate de producatorul roman sa poate rivaliza cu cele ale altor companii recunoscute la nivel mondial. Astfel, produsele frigorifice, masinile de spalat rufe si vase sau aragazurile Arctic au specificatii tehnice foarte bune, adresandu-se clientilor cu venituri medii si mari. O astfel de masina de spalat cu specificatii bune este si modelul lansat recent a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0

Masina de spalat rufe de noua generatia

Arctic APL61022BDW0 este o masina de spalat din gama 2018 care  are un design clasic de culoare alba, cu display digital si hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi de 170 de grade care va va permite sa incarcati usor si rufele mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 44 cm, putand fi instalat sub blatul din bucatarie sau intr-o baie de dimensiuni mai mici. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg, ceea ce o face potrivita pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii. 

Consum energetic foarte redus

APL61022BDW0 are un motor foarte economic, acest model fiind printre putinele masini de spalat produse de Artic care sunt incadrate in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul de apa de 40 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut este unul destul de ridicat. Zgomotul de spalare de 61 dB este unul rezonabil, dar cel de centrifugare atinge 77 dB, o valoare mare daca luam in considerare viteza mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele. 

Gama variata de cicluri de spalare

Panoul de control are in centru un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane pentru pauza si pentru activarea unor functii si optiuni suplimentare. Acest model are 15 programe de spalare care contin optiuni in functie de tesatura (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau in functie de haine (camasi, geci cu puf, lenjerie delicata). In plus exista si un program rapid cu o durata de doar 15 minute care este insa potrivit pentru improspatarea unei cantitati mai reduse de rufe.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Arctic APL61022BDW0

Display digital si functii utile

Fiind o masina de spalat rufe de ultima generatie, Arctic APL61022BDW0 utilizeaza tehnologii, functii si optiuni moderne precum Smart Sensors care optimizeaza consumul de resurse cu ajutorul a 4 senzori inteligenti, Flow Control care eficientizeaza consumul de detergent sau sistemul electronic de control al balansului care reduce vibratiile si zgomotul. In plus, aveti la dispozitie si o functie de pornire intarziata cu un interval de 24 de ore sau o functie de blocare a accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ adancime de doar 44 cm

+ hublou cu unghi larg de deschidere

+ panou de control intuitiv cu display digital

+ consum foarte redus de energie

+ 15 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ functii si optiuni moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 RPM

Concluzii

In concluzie, Arctic APL61022BDW0 este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Arctic. 

Manual Arctic APL61022BDW0