Electrolux EW6FN348AW, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Electrolux EW6FN348AW Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW6FN348AW

Product Name: Electrolux EW6FN348AW

Product Description: Electrolux EW6FN348AW este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Electrolux EW6FN348AW este o masina de spalat rufe cu design minimalist si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, functiile si sistemele moderne si garantia extinsa sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de compania suedeza Electrolux.

Pros

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 14 cicluri de spalare;

+ functii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice cu un consum insemnat de energie si apa. Totusi, cele mai noi modele dispun de motoare invertere, care asigura un consum energetic mult mai redus in comparatie cu cele de generatie veche. In plus, tehnologiile moderne si programele de spalare cu o durata mai redusa, contribuie la scaderea consumului de resurse. Electrolux EW6FN348AW este o masina de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta, iar in continuare vom analiza specificatiile acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Electrolux EW6FN348AW

Electrolux EW6FN348AW – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux EW6FN348AW are un design minimalist, cu o carcasa alba si un hublou mare, cu rama interioara neagra. Peretii laterali dispun de striatii orizontale, care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. In cazul in care suprafata pe care este instalata masina nu este dreapta, veti putea ajusta cele patru picioruse pentru a crea o stabilitate buna. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin doi copii.

Aceasta masina are o baza patrata (60 x 60 cm) si o inaltime standard de 85 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu eficienta energetica foarte buna pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFT89415WW (9 Kg, clasa A) sau Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S (7 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Electrolux EW6FN348AW

Electrolux EW6FN348AW are un motor inverter cu magnet permanent, care are o eficienta energetica excelenta, incadrata in cea mai buna clasa, A. Un ciclu de spalare are un consum de doar 0.47 kWh si 43 litri de apa si o durata de 3 ore si 25 de minute. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rotatii pe minut, rufele avand o umiditare reziduala de 53.4% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge 75 dB in cazul centrifugarii, putand fi deranjant pentru celelalte persoane din locuinta.

Panou de control, programe si functii

Panoul de control contine un disc rotativ mecanic si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Rapid 14 min, Clatire, Centrifugare/Evacuare, Abur AntiAllergy, Pilote, Matase, Lana, Articole sportive, Jachete, Denim. 

Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara, prevenirea formarii cutelor sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii, sisteme si garantie

Masina de spalat rufe Electrolux EW6FN348AW

EW6FN348AW utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Electrolux precum:

 • Eco TimeManager – permite ajustarea duratei de spalare in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie;
 • SensiCare – ajusteaza timpul de spalare si consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe spalata;
 • SoftPlus – inmoaie hainele inainte de spalare si le distribuie uniform in tambur pentru indepartarea eficienta a murdariei.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 14 cicluri de spalare;

+ functii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Concluzii

Concluzionand, Electrolux EW6FN348AW este o masina de spalat rufe cu design minimalist si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, functiile si sistemele moderne si garantia extinsa sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de compania suedeza Electrolux.

button-3

Manual de utilizare Electrolux EW6FN348AW