Masina de spalat rufe Beko WTE10744XWAT review

  • Consum
  • Tehnologii
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

Beko WTE10744XWAT este o masina de spalat premium cu un design elegant si specificatii foarte bune. Consumul redus de energie, tehnologiile inovatoare si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produsa de Beko. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko a investit sume foarte mari in dezvoltarea capacitatilor de productie si a tehnologiilor moderne, devenind unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel mondial. Daca pana in urma cu cativa ani, produsele Beko se adresau persoanelor cu venituri mici si medii, acum veti gasi aparate electrocasnice produse de Beko care sunt incadrate in gama premium si al caror pret este destul de ridicat. De exemplu, o masina premium produsa de Beko are nu numai un consum redus de energie si apa, ci si un design elegant sau programe eficiente de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o asfel de masina de spalat produsa de Beko care are specificatii excelente.

Masina de spalat rufe Beko WTE10744XWAT

Masina de spalat rufe premium

Beko WTE10744XWAT este o masina de spalat rufe din gama premium cu un design modern de culoare alba cu insertii cromate si un hublou cu rama lata si sticla Piano Black transparenta. Deschiderea hubloului este spre stanga iar diametrul acestuia de 34 cm permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 64 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 10 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 6-7 persoane.

Eficienta energetica si silentiozitate

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Beko WTE10744XWAT are un motor Prosmart inverter foarte economic cu un consum anual de doar 191 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 10.119 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea generoasa de incarcare a acestui model. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 55 dB este un alt atu al acestei masini, iar cel de centrifugare de 76 dB este comparabil cu al altor modele cu dimensiuni si specificatii similare.

Display digital si programe variate de spalare

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare, un display digital mare incadrat de 8 butoane cu touch care permit ajustarea setarilor si selectarea functiilor si optiunilor speciale, un buton pentru pornire oprire si unul pentru tehnologia AirTherapy. Cele 16 programe de spalare inlud optiuni clasice precum bumbac, delicate, sintetice sau mix dar si programe moderne pentru lenjerii, pilote sau hainele persoanelor cu pielea sensibila.

Exista si un program rapid cu o durata de doar 14 minute care este potrivit pentru spalarea unei cantitati reduse de rufe. In plus, acest model dispune si de tehnologia AirTherapy care utilizeaza aerul cald distribuit de un ventilator pentru improspatarea unui kilogram de rufe in doar 30 de minute.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko WTE10744XWAT

Tehnologii si functii moderne

Fiind un model din gama premium, aceasta masina dispune de mai multe tehnologii si functii inovatoare precum:

  • AirTherapy de care am amintit anterior
  • Optisense care optimizeaza etapa de uscare cu ajutorul a 4 senzori inteligenti
  • Aquafusion care eficientizeaza consumul de detergent, reducand cantitatea necesara pentru spalare
  • Aquawave care prin designul cuvei creeaza conditii optime de spalare
  • Add Garment care permite adaugarea hainelor in primele minute de la inceperea programului de spalare

In afara acestor functii si tehnologii, Beko WTE10744XWAT dispune de un sistem automat de reglare a consumului de apa dar si de o functie de blocarea a accesului copiilor la meniu. Achizitionand aceasta masina in perioada urmatoare, veti beneficia de o garantie extinsa pana la 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design elegant 

+ display digital mare

+ consum foarte redus de energie

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ programe eficiente de spalare

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko WTE10744XWAT este o masina de spalat premium cu un design elegant si specificatii foarte bune. Consumul redus de energie, tehnologiile inovatoare si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produsa de Beko.