BEKO B5DFT510447M, Masina de spalat rufe cu uscator, 10/g Kg, Clasa C/D, 1400 – Pareri si Review

▷BEKO B5DFT510447M Masina de Spalat Rufe cu Uscator ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe cu uscator BEKO B5DFT510447M

Product Name: BEKO B5DFT510447M

Product Description: Review: Beko B5DFT510447M este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 19/6 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa C/D. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si are 14 cicluri de spalare si uscare.

Brand: Beko

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

BEKO B5DFT510447M este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si functii si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Beko.

Pros

+ design premium; + conectivitate Bluetooth; + gama variata de programe; + viteza mare de centrifugare; + tehnologii de ultima generatie; + functii moderne; + garantii extinse.

Cons

– durata programelor de uscare este mare; – eficienta energetica nu este cea mai buna.

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt ideale pentru locuintele care nu dispun de spatii pentru uscarea rufelor. Aceste masini de spalat au o capacitate mai mare de spalare si una mai mica pentru uscare. Consumul energetic al acestor masini de spalat este unul destul de mare, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt gama de programe disponibile, viteza de centrifugare sau nivelul zgomotului. BEKO B5DFT510447M este o astfel de masina de spalat rufe cu uscator, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO B5DFT510447M

BEKO B5DFT510447M – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

BEKO B5DFT510447M este o masina de spalat rufe cu uscator, care are un design modern de culoare neagra. Hubloul supradimensionat se deschide inspre dreapta la un unghi de 170° si are un inel cromat pe exterior, care contribuie la eleganta designului. Ca si in cazul altor modele produse de Beko, peretii laterali au un design box in box, care asigura reducerea vibratiilor si a zgomotului. Capacitatea de incarcare este de 10 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile mai numeroase.

Dimensiunile sunt pe masura capacitatii de incarcare (60 x 60 x 80 cm), astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu uscator pe care le-am analizat sunt: LG F4DV709S2TE sau Samsung WD12TP34DSX/S7.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica BEKO B5DFT510447M

BEKO B5DFT510447M are un motor ProSmart Inverter care are o fiabilitate excelenta, confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Eficienta energetica este incadrata in clasa C pentru spalare si in clasa D pentru spalare si uscare, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.68 kWh pentru spalare si 3.06 kWh pentru spalare si uscare si dureaza 3 ore si 58 de minute, respectiv 9 ore si 30 de minute. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 rotatii pe minut, gradul de umiditate reziduala dupa stoarcere fiind de 53.9%. Nivelul zgomotului poate atinge 76 dB, o valoare putin mai mare decat a altor modele de generatie noua.

Panou de control, programe si functii

BEKO B5DFT510447M

Panoul de control contine un display digital cu selectoare tactile si un disc rotativ cromat pentru alegerea ciclului de spalare sau uscare. Controlul masinii se poate face si din aplicatie Home Whiz. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare principale: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, lana, Xpress, Camasi, Descarcare program, HygieneTherapy, Wash&Wear, Hygiene+ Wash&Wear, 6 Kg, Wash&Dry, Uscare sintetice, Uscare bumbac si Clatire. In plus veti putea descarca alte 5 programe, gratie conectivitatii Bluetooth. 

Functiile optionale includ: Fast+ (reducerea cu pana la 50% a timpului de spalare), AddXtra (adaugarea de articole in primele 5 minute dupa inceperea ciclurilor de spalare), Drum Clean (curatarea cuvei) sau Child Lock (blocarea accesului copiilor la meniu). 

Tehnologii si garantie

Fiind o masina de spalat rufe lansata recent, acest model utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Beko precum: 

 • Ultra Fast – utilizeaza un ventilator mai mare, un schimbator de caldura special si un incalzitor imbunatatit pentru reducerea timpului programelor;
 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea petelor sau pentru prevenirea formarii cutelor;
 • Iron Fast – curata camasile formand mai putine cute.

Pe langa garantia motorului de care am amintit anterior, masina beneficiaza de o extragarantie de 5 ani.

Puncte tari

+ design premium;

+ conectivitate Bluetooth;

+ gama variata de programe;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– durata programelor de uscare este mare;

– eficienta energetica nu este cea mai buna.

Concluzii

In concluzie, BEKO B5DFT510447M este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si capacitate generoasa de incarcare. Tehnologiile moderne, gama variata de programe si functii si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare BEKO B5DFT510447M