Whirlpool FWSG61282BVEEN, Masina de spalat rufe slim, 6 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

🥇 Whirlpool FWSG61282BVEEN - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM, 51/80 dB
Masina de spalat rufe Whirlpool FWSG61282BVEEN

Product Name: Whirlpool FWSG61282BVEEN

Product Description: Whirlpool FWSG61282BVEEN este o ✅ masina de spalat rufe cu ✅ eficienta energetica A+++ si capacitate de incarcare de 7 Kg. Masina are o viteza maxima de 1200 RPM si are un nivel al zgomotului de 51 dB pentru spalare si 80 dB pentru centrifugare.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Whirlpool FWSG61282BVEEN este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.  

Pros

+ design modern

+ display digital tactil cu afisaj mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– viteza de centrifugare de doar 1200 rpm

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim si cele cu incarcare verticala sunt ideale pentru maximizarea spatiului utilizat din locuintele mici. O masina de spalat rufe slim poate fi instalatat atat intr-o nisa de pe hol cat si sub blatul din bucatarie sau intr-o baie mai mica. Dimensiunile compacte aduc si o capacitate de incarcare mai mica, un astfel de model avand de obicei o capacitate de incarcare cuprinsa intre 5 si 7 Kg de haine. In functie de bugetul disponibil veti putea sa alegeti un model cu functii de baza si efcienta energetica mai slaba sau un model economic cu o gama variata de programe si functii. Whirlpool FWSG61282BVEEN este un astfel de model cu eficienta energetica excelenta iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

Masina de spalat rufe Whirlpool FWSG61282BVEEN

Whirlpool FWSG61282BVEEN – masina slim de spalat rufe

Masina de spalat rufe Whirlpool FWSG61282BVEEN are un design modern care iese in evidenta prin hubloul mare si rama neagra. Lateralele masinii au un design in forma de S care asigura un nivel mai redus al vibratiilor si o stabilitate mai buna. Diametrul hubloului de 34 cm asigura incarcarea rapida a hainelor sau articolelor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 59.5 x 59 x 84.5 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Eficienta energetica A+++

Whirlpool FWSG61282BVEEN are un motor 6th SenseInverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, producatorul estimand consumul anual la 153 kWh. Acest consum energetic are un cost lunar de doar 9 lei, mult mai redus in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Consumul de apa este estimat la 8550 litri pe an iar eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G). Viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor avea nevoie de mai mult timp pentru uscare. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB insa cel ce centrifugare poate atinge 80 dB, o valoare deranjanta pentru celelalte persoane din casa. 

14 programe de spalare

Panoul de control are un buton rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu cifre mari si butoane tactile. Masina dispune de 14 cicluri de spalare care permit spalarea in functie de tesatura (bumbac, lana, delicate, sintetice) sau de articol (jeans, plapumi, articole sportive). Mai mult, exista si un program rapid de spalare cu durata de doar 30 de minute  si unul de improspatare a rufelor putin purtate cu ajutorul aburului fierbinte. Durata unui program standard este de 175 minute si scade pana la 145 de minute in cazul unei incarcaturi partiale. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Whirlpool FWSG61282BVEEN

Al 6-lea Simt

Ca si alte modele de masini de spalat rufe produse de Whirlpool (Whirlpool FFD8638BVEE, Whirlpool FFD9448BCVEE sau Whirlpool FFB7438BVEE) si acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea Simt care regleaza automat timpul si consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. Alte tehnologii utilizate sunt SoftMove (protejeaza tesaturile prin miscari speciale ale tamburului) sau FreshCare+ (asigura prospetimea hainelor prin circularea aerului in tambur). Dintre functiile optionale cele mai utile sunt pornirea programata, blocarea accesului copiilor la meniu sau clatirea suplimentara.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil cu afisaj mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare de doar 1200 rpm

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FWSG61282BVEEN este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica buna si gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.