Beko WUE9622XCW, Masina de Spalat Rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Beko WUE9622XCW - 9 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 54/76 dB, AddXtra
Masina de spalat rufe Beko WUE9622XCW

Product Name: Beko WUE9622XCW

Product Description: Beko WUE9622XCW este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Beko WUE9622XCW este o masina de spalat rufe lansata in acest an care are eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– programele de spalare au o durata mare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante aparate electrocasnice din casa, atat din prisma costului de achizitie cat si a consumului energetic. Pentru a face o alegere pe care sa nu o regretati trebuie sa luati in considerare cateva aspecte importante precum capacitatea de incarcare, eficienta energetica si consumul de apa sau fiabilitatea. Alegand un model de generatie mai noua, veti avea la dispozite o gama variata de programe dar si functii utile pentru anumite tipuri de articole sau tesaturi. O astfel de masina de spalat rufe de generatie noua este siย Beko WUE9622XCW, ale carei principale caracteristici le veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE9622XCW

Beko WUE9622XCW – masina de spalat rufe din gama 2020

Masina de spalat rufe Beko WUE9622XCW are o carcasa alba si un hublou XL cu rama lata si sticla neagra. Hubloul are un diametru de 34 cm si se deschide la un unghi de 170 grade, facilitand incarcarea hainelor sau a altor articole mai voluminoase. Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg de haine, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 55 x 84 cm, ceea ce inseamna ca va trebui sa alocati un spatiu mai mare pentru instalare.

Motor Inverter economic

Beko WUE9622XCW are un motor ProSmart Inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 195 kWh avand un cost lunar de cel mult 10 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), rufele avand un grad de umiditate reziduala de 53% dupa stoarcerea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Daca doriti sa uscati rufele imediat dupa spalare, puteti sa achizitionati un uscator de rufe performant precum Beko DF 7439 SX. Nivelul zgomotului de spalare de 56 dB este unul rezonabil insa cel de centrifugare poate atinge o valoare maxima de 76 dB. 

Cicluri variate de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ negru pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu si butoane tactile in partea dreapta. Cele 14 programe includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, delicate, mixte) sau articole (camasi, echipament sportiv, jeans, hainele bebelusilor). Durata unui program standard cu incarcare completa este de 228 de minute iar la incarcarea partiala, aceasta scade la 173 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUE9622XCW

Garantie extinsa de 5 ani

Fiind o masina de spalat rufe moderna, acest model utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Beko utilizate si de alte modele (WTV7744XW0 sau WUE 7646XCW ) precum Aquafusion (asigura reducerea cantitatii de detergent utilizata), Silent Tech (asigura o functionare ultra-silentioasa) sau Aquawave (protejeaza rufele gratie conturului unic al cuvei si miscarilor fluide). In plus, aveti la dispozitie si o gama variata de functii suplimentare precum AddXtra (adaugarea unor haine in primele minute ale ciclului de spalare), Fast+ (reducerea cu pana la 55% a timpului de spalare) sau Anticrease (prevenirea formarii cutelor). Durabilitatea si fiabilitatea excelenta a masinii este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– programele de spalare au o durata mare

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

Concluzionand, Beko WUE9622XCW este o masina de spalat rufe lansata in acest an care are eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.

Manual de utilizare Beko WUE9622XCW

Tags: