Masina de spalat rufe Bosch WAN24061BY review

🥇 Bosch WAN24061BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN28161BY

Product Name: Bosch WAN24061BY

Product Description: Bosch WAN24061BY este o masina de spalat rufe cu capacitate de 8 Kg, motor eco silence drive cu eficienta energetica A+++ si viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.8

Sumar

Bosch WAN24061BY este o masina de spalat rufe cu design modern si un motor cu eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, functiile si optiunile moderne si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Bosch o alegere excelenta pentru orice familie.

Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante electrocasnice mari, care se regaseste in aproape orice casa. O masina de spalat moderna permite indepartarea facila chiar si a celor mai dificile pete cu un consum redus de energie si apa iar sistemele si tehnologiile de ultima generatie adapteaza consumul in functie de cantitatea de rufe incarcata. In plus, datorita vitezelor mai de centrifugare, gradul de umiditate al rufelor este mai redus, astfel ca vor necesita o perioada mai scurta pentru uscare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu specificatii excelente care este produsa de compania germana Bosch.

Masina de spalat rufe Bosch WAN28161BY

Masina de spalat cu capacitate de 8 Kg

Bosch WAN24061BY este o masina de spalat rufe cu design elegant de culoare alba si elemente decorative argintii. Hubloul are un diametru de 30 cm si se deschide la un unghi suficient de larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea hainelor, lenjeriilor sau pledurilor mai voluminoase. Designul AntiVibration de pe laterale contribuie la reducerea vibratiilor produse in timpul spalarii sau centrifugarii. Aceast model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 55 x 59.8 x 84.8 cm, putand sa fie instalata atat pe hol cat si sub blatul de lucru din bucatarie.

Motor EcoSilence Drive

Bosch WAN24061BY are un motor EcoSilence Drive durabil si economic, consumul anual de 176 kWh fiind incadrat in cea mai eficient clasa energetica (A+++) si avand un cost estimativ lunar de cel mult 10 lei. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 54% dupa spalare si stoarcere la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare o valoare rezonabila de 55 dB insa cel de centrifugare de 76 dB poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panou de control intuitiv

Panoul de contrul este bine organizat, selectorul rotativ din partea centrala permitand alegerea ciclului de spalare iar in partea dreapta exista un display digital cu afisaj rosu si 4 butoane tactile pentru diferite functii si opiuni. Programele de spalare includ optiuni pentru rufe din bumbac (cu temperaturi de 40°C, 60°C, 60°C Eco, 90°C), sintetice (30°C sau 40°C), din lana (30°C), delicate/matase (30°C) sau putin purtate (30°C sau 40°C). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 15 sau 30 de minute care este potritiv insa pentru o cantitate redusa de rufe.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WAN24061BY

Functii si sisteme moderne

WAN24061BY dispune si de cateva functii si sisteme moderne precum Reload care permite adaugarea rufelor dupa inceperea programului de spalare, 3D AquaTronic care asigura spalarea eficienta a rufelor, programarea terminarii programului intr-un interval de 24 de ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii motorului BLDC este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ motor BLDC cu eficienta energetica A+++

+ display digital

+ 14 programe de spalare

+ functii si sisteme moderne

+ garantie extinsa 10 ani pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

– nivel ridicat al zgomotului de stoarcere

Concluzii

In concluzie, Bosch WAN24061BY este o masina de spalat rufe cu design modern si un motor cu eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, functiile si optiunile moderne si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Bosch o alegere excelenta pentru orice familie.

Manual de utilizare Bosch WAN24061BY