Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE review

  • Eficienta
    (4)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
4.3

Sumar

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat eficienta, silentioasa si foarte economica. Designul modern, display-ul digital si raportul excelent calitate/pret fac din aceasta masina de spalat o achizitie excelenta pentru orice familie.

Designul pe care il are o locuinta depinde de preferintele pe care le poate avea fiecare in materie de amenajare interioara, dar si in materie de produse electronice si electrocasnice utilizate sau necesare. Un produs care nu are cum sa lipseasca din nici o locuinta sau cel putin nu ar trebui sa lipseasca este masina de spalat rufe, iar prezenta acesteia aduce cu siguranta beneficii multiple pentru toata lumea si pentru toata familia. Daca este vorba despre cautarea unui model potrivit pentru voi, pentru casa voastra sau, de ce nu, chiar si pentru afacerea voatra, puteti sa optati fara nici un fel de probleme si pentru un model precum este Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE.

Un prim criteriu important ce poate determina alegerea acestui model este cel al existentei unei locuinte cu un spatiu mai redus si astfel faptul ca aveti o masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE va poate ajuta in exploatarea mai avantajoasa a spatiului. Acest lucru se datoreaza faptului ca discutam despre o dimensiune de 85 x 60 x 45 cm si care poate fi mult mai ingusta decat alte modele, iar asta fara a face rabat de la ceea ce tine de performantele oferite si de rezultatele oferite. Odata pozitionata in cadrul locuintei, nu mai trebuie decat sa o puneti in functiune pentru a va demonstra rezultatele pe care le ofera, iar asta dupa ce ati luat in considerare si faptul ca este un model cu incarcare frontala si trebuie operat hubloul.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Comparatia cu alte modele nu se poate face doar functie de dimensiunea pe care o are, ci si a modului prin care aceasta dimensiune va pune la dispozitie posibilitatea de a spala o cantitate de pana la 6 kg de rufe. La fel de avantajos poate fi si timpul necesar pentru a va bucura de rufe curate si uscate, iar daca la majoritatea masinilor de spalat programul scurt presupune un timp de jumatate de ora, la Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE vorbim despre unul de 15 minute. Acest timp este cel care va ofera posibilitatea de a spala foarte repde acele rufe care nu sunt murdare, dar si de a le usca destul de repede daca este vorba despre selectarea vitezei de centrifugare la 1000 rpm.

Pe langa acest program rapid, va puteti bucura si de utilizarea unor programe precum cele pentru rufele din bumbac, pentru rufele din lana, pentru rufele sintetice sau cele colorate, dar cu siguranta intre cele 13 disponibile veti gasi ceea ce aveti nevoie. Exista si o latura economica a acestui model Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE si care este legata de prezenta unui program cu un consum redus de energie, dar, per ansamblu, de o pozitie in clasa de eficienta energetica A+++. Pentru latura de siguranta, ceea ce conteaza este afisarea de tip LED a statusului programului, de posibilitatea programarii intarziate, de un zgomot de doar 61 dB pentru spalare, a unuia de pana la 76 dB pentru centrifugare, dar mai ales a unui sistem de siguranta impotriva copiilor.

One Comment