Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Consum
    (4.5)
4.7

Sumar

Masina de spalat Hotpoint RPG 846 DD EU are numeroase atuuri care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati: consumul redus de energie confirmat de clasa energetica A+++, viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, silentiozitatea, tehnologiile inovatoare si nu in ultimul rand raportul calitate/pret foarte bun.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat este, alaturi de frigider si aragaz, este unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice din orice casa. Fie ca sunteti la prima achizitie sau doar doriti sa o inlocuiti pe cea veche, alegerea masinii de spalat protrivita pentru familia dumneavoastra este destul de dificiala. In functie de spatiul de depozitare puteti alege intre o masina cu incarcare frontala, verticala sau slim, capacitatea o veti alege in functie de numarul membrilor familiei iar clasa energetica, functiile si specificatiile tehnice in functie de buget. Cu o traditie mare in Marea Britanie, masinile de spalat Hotpoint au inceput sa fie vandute si pe continent odata cu intrarea in familia producatorului italian Indesit-Ariston.

Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU are un design clasic de culoarea alba, hubloul este de dimensiune ceva mai mari iar panoul central dispune de un afisaj electronic cu LCD. Avand dimensiuni de 85 x 59.5 x 60.5 cm, masina RPG 846 DD EU are o capacitate de 8 kiligrame si un volum al tamburului de 62 litri. Capacitatea de 8 kilograme inseamna, de exemplu, aproximativ 40 de tricouri, fiind perfecta pentru o familie nu foarte numeroasa. RPG 846 DD EU este incadrata in clasa A+++, avand un consum anual de 138 kWh, iar consumul anual de apa este de 1122 litri, ceea ce inseamna o economie la plata facturilor la utilitati.  Viteza de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, astfel incat va puteti astepta ca hainele tocmai spalate sa necesite un timp foarte redus pentru uscare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Masina de spalat Hotpoint RPG 846 DD EU are un numar de 16 programe precum cele pentru indepartarea petelor la diferite temperaturi, antialergice la diferite temeraturi, pentru materiale sensibile, pentru bumbac sau pentru hainele nou nascutilor. Din meniului intuitiv veti putea alege programul de spalare, viteza de centrifugare sau temperatura de slara a rufelor. Un program important este Woolmark Platinum Care cu ajutorul caruia puteti spala si hainele pe care producatorul recomanda sa le spalati manual. Tehnologia Direct Injection oferita de masinile de spalat rufe Hotpoint va permite sa spalati haine de culori diferite impreuna iar indepartarea petelor celor mai uzuale se face chiar si la temperaturi de 20° C. Functia Digital Motion Technology permite tamburului pana la 10 miscari inteligente pentru o spalare cu 60% mai eficienta. De asemenea veti putea programa masina de spalat sa inceapa spalarea peste o anumita perioda de timp (de la 1 la 24 de ore), cand nu sunteti acasa.

Masina de slapat RPG 846 DD EU de la Hotpoint este o masina foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de 53 dB pentru spalare si 81 dB pentru centrifugare. Zgomotul si vibratiile unt absorbite de suspensiile motorului trifazat, asigurand o mai mare silentiozitate chiar si in timpul centrifugarii. Ca elemente de siguranta, Hotpoint RPG 846 DD EU beneficiaza de blocarea instantanee atat a hubloului cat si a butoanelor display-ului, astfel incat copii dumneavoastra nu vor avea acces la masina de spalat.

In concluzie, masina de spalat Hotpoint RPG 846 DD EU are numeroase atuuri care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati: consumul redus de energie confirmat de clasa energetica A+++, viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, silentiozitatea, tehnologiile inovatoare si nu in ultimul rand raportul calitate/pret foarte bun.