Masina de spalat rufe Slim Samsung WW8NK52E0VW/LE pareri si review

? Samsung WW8NK52E0VW/LE - 8 Kg, clasa A+++, 1200 rpm, 56/75 dB, 14 programe
Masina de spalat rufe Samsung WW8NK52E0VW/LE

Product Name: Samsung WW8NK52E0VW/LE

Product Description: Samsung WW8NK52E0VW/LE este o masina de spalat rufe slim cu capacitate de incarcare de 8 Kg si motor digital inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare, de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm si de mai multe tehnologii si functii moderne.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Samsung WW8NK52E0VW/LE este o masina de spalat rufe slim cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Capacitatea generoasa de incarcare, gama variata de programe si tehnologiile si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

 

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim au dimensiuni compacte ce le permit instalarea in holuri inguste sau in bai mici. Dimensiunile reduse inseamna si o capacitate mai mica de incarcare, aceste masini de spalat rufe fiind potrivite in general pentru familiile formate din 2-3 persoane. In ultima perioada au fost lansate insa si modele de masini de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare mai generoasa, care se adreseaza familiilor cu mai multi membri. O astfel de masina de spalat rufe slim cu specificatii tehnice excelente este si modelul produs de Samsung a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat rufe Samsung WW8NK52E0VW/LE

Masina de spalat rufe slim de generatie noua

Masina de spalat rufe slim Samsung WW8NK52E0VW/LE are un design modern din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu rama neagra crystal gloss. Hubloul are diametru mare si se deschide inspre dreapta la un unghi larg care faciliteaza incarcarea si descarcarea hainelor si articolelor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 45.6 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Motor superior digital inverter

Samsung WW8NK52E0VW/LE are un motor superior digital inverter cu o eficienta energetica excelenta, consumul anual de 136 kWh este incadrat in clasa A+++ si are un cost estimativ lunar de aproximativ 7.5 lei. Consumul mediu anual de apa de 8.100 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca ne raportam la capacitatea mare de incarcare a masinii. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad destul de ridicat de umiditate chiar si dupa centrifugarea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului variaza intre 56 dB pentru spalare si 75 dB pentru stoarcerea la viteza maxima. 

Gama variata de programe

Panoul de control contine un selector rotativ elegant pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj albastru incadrat de mai multe butoate pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana, delicate) dar si pentru haine colorate sau pentru lenjeriile de pat. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 15 minute si unul cu abur pentru indepartarea alergenilor din haine. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WW8NK52E0VW/LE

Tehnologii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum Eco Bubble care asigura curatarea in profunzime chiar si la temperaturi mici sau Bubble Soak care utilizeaza bule active pentru inmuierea hainelor pentru indepartarea eficienta a petelor dificile. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt Add Wash care permite adaugarea hainelor dupa inceperea programului de spalare, inmuierea si clatirea suplimentara, pornirea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Samsung WW8NK52E0VW/LE este o masina de spalat rufe slim cu design elegant si eficienta energetica excelenta. Capacitatea generoasa de incarcare, gama variata de programe si tehnologiile si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Manual de utilizare Samsung WW8NK52E0VW/LE