Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX review

Electrolux EW6S406BX
  • Design
  • Consum
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

Electrolux EW6S406BX este o masina de spalat rufe cu design elegant, dimensiuni compacte si o capacitate redusa de incarcare. Eficienta energetica foarte buna, gama variata de programe si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux.

» Nu ratati reducerile de pana la 40% din cadrul campaniei Luna curateniei de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari pot sa influenteze designul incaperilor in care sunt instalate. De exemplu, o masina de spalat slim instalata sub blatul din bucatarie va trebui sa aiba un design complementar atat cu mobilierul cat si cu frigiderul, aragazul sau masina de spalat vase. Pe langa designul modern, o masina de spalat rufe va trebui sa aiba un consum redus de energie si apa, o gama variata de programe si un nivel cat mai scazut al zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu un design deosebit si specicifcatii tehnice foarte bune, care este produsa de compania suedeza Electrolux. 

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX

Masina de spalat rufe cu design interesant

Electrolux EW6S406BX este o masina de spalat rufe slim cu un design elegant de culoare neagra, cu hublou cu sticla transparenta si rama texturata. Hubloul are o deschidere spre stanga insa nu este foarte larg, incarcarea rufelor mai voluminoase facandu-se mai greu. Acest model are o adancime de doar 41.5 cm, putand sa fie instalat in bucatariile, holurile si baile mai inguste. Volumul tamburului este de 42 de litri iar capacitatea de incarcare de 6 Kg, aceasta masina de spalat rufe fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica excelenta

Electrolux EW6S406BX are un motor inverter foarte economic, consumul anual de energie de 153 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Un program standard de spalare are un consum de energie de doar 0.82 kWh si de 46 de litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, gradul de umiditate a rufelor dupa spalare de 60% fiind insa unul destul de ridicat. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 58 dB, insa cel de stoarcere poate atinge 76 dB, o valoare deranajanta pentru celelalte persoane din casa. 

Gama variata de programe

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclurilor de spalare, un buton pentru pornire/oprire si un display digital cu butoane cu touch pentru diferite modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Masina dispune de 14 programe de spalare care includ atat optiuni in functie de tesatura (bumbac, matase, lana, sintetice, delicate) dar si in functie de tipul hainelor (articole sportive, hainele bebelusilor, jachete sau denim). Programele au o durata care poate sa depaseasca 200 de minute insa exista si optiunea de incarcare la jumatate care va reduce timpul de spalare dar si consumul de energie si apa. 

» Profitati de reducerile de pana la 50% la produsele din cadrul campaniei Beauty Week de la eMag Click aici pentru oferta

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Optiuni si tehnologii moderne

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Electrolux precum SensiCare si Fuzzy Logic prin care masina adapteaza automat timpul de spalare in functie de incarcatura de rufe sau sistemul de echilibrare a incarcaturii care reduce vibratiile si zgomotul. In plus, exista si optiunea de utilizare a vaporilor de apa impreuna cu unele programe pentru eliminarea bacteriilor si o functie de blocare a accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design negru elegant

+ dimensiuni compacte

+ consum foarte redus de energie

+ display digital

+ programe variate de spalare

+ functii si tehnologii moderne

+ raport corect calitate/pret

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

– durata mare a ciclurilor de spalare

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6S406BX este o masina de spalat rufe cu design elegant, dimensiuni compacte si o capacitate redusa de incarcare. Eficienta energetica foarte buna, gama variata de programe si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux. 

Manual Electrolux EW6S406BX