Masina de spalat rufe Candy EVOT 10071D review

 • Eficienta
  (4.3)
 • Tehnologii
  (4.4)
 • Pret
  (4.3)
4.3

Sumar

Candy EVOT 10071D  este o masina de spalat eficienta, silentioasa si cu un consum redus de energie. Numarul mare de programe, functiile suplimentare si meniul intuitiv si usor de utilizat sunt alte argumente ca aceasta masina de spalat se va ridica la inaltimea dorintelor voastre.

Aparatele electrocasnice mari au o durata lunga de viata astfel ca merita sa va documentati inainte de a alege un anumit model. Cele mai importante criterii ar trebui sa fie bugetul, spatiul disponibil sau consumul de energie. Pentru o masina de spalat spatiul dosponibil este foarte important astfel ca daca nu aveti un spatiu mai larg, va trebui sa alegeti un model cu incarcare verticala. Acest tip de masini de spalat au cuva in pozitie verticala, astfel ca va asigura o incarcare mai usoara cu rufe chiar si intr-un spatiu mai greu accesibil. In continuare va vom prezenta unul din cele mai noi modele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala de la producatorul italian Candy.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy ECOT 10071D

Eficienta ridicata

Candy EVOT 10071D este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design elegant de culoare alba si forme rotunjite. Masina are dimensiuni de 60 x 40 x 85 cm, astfel ca va putea fi instalata atat intr-un hol mai mic cat si intr-o baie de serviciu.  Tamburul masinii este din otel inoxidabil si are un volum de 43 de litri, ceea ce inseamna o capacitate de incarcare de 7 Kg, mai mult decat suficient pentru o familie cu unul sau doi copii. Consumul anual de  energie este de 224 kWh, care inseamna un cost lunar de aproximativ 11 lei. Consumul anual de apa este de asemenea redus, astfel ca masina este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Consum Candy EVOT 10071D

Performanta si silentiozitate

Candy EVOT 10071D are o viteza maxima de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut ceea ce inseamna ca rufele nu vor avea un nivel mare de umiditate atunci cand le scoateti din masina de spalat. In plus, nivelul de zgomot este destul de redus, avand o valoare de 61 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare. Calitatea materialelor din care este facuta masina de spalat este confirmata si de perioada de 5 ani de garantie oferita de producator.

Programe si tehnologii moderne

Panoul de control este situat in partea superioara a capacului de incarcare si este format dintr-un buton rotativ, cinci butoane simple si un afisaj cu LED unde veti putea vedea informatii referitoare la timpul de spalare, viteza de centrifugare si programul ales. Masina are un numar de 13 programe de spalare pentru diferite tesaturi, culori si grade de murdarie. Cel mai scurt dintre aceastea are o durata de doar 30 de minute, iar cel mai economic permite spalarea rufelor doar cu apa rece. Candy EVOT 10071D  beneficiaza si de mai multe tehnologii moderne precum:

 •  Kg detector care va adapta consumul de apa si energie in functie de cantitatea de rufe din cuva
 • Aquaplus care asigura o clatire eficienta a rufelor pentru persoanele cu pielea sensibila
 • Functia de oprire pentru adaugarea rufelor dupa pornirea programului de spalare
 • Functia de control cantitate spuma care elemina spuma in exces rezultata in urma folosirii unei cantitati mai mari de detergent

Concluzii

In concluzie, Candy EVOT 10071D  este o masina de spalat eficienta, silentioasa si cu un consum redus de energie. Numarul mare de programe, functiile suplimentare si meniul intuitiv si usor de utilizat sunt alte argumente ca aceasta masina de spalat se va ridica la inaltimea dorintelor voastre.