Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A pareri si review

Beko WUE7636X0A - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 57/74 dB, Bluetooth, SteamCure
Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A

Product Name: Beko WUE7636X0A

Product Description: Beko WUE7636X0A este o masina de spalat rufe slim cu capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de o gama variata de programe si utilizeaza tehnologii moderne precum SteamCure sau Bluetooth.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Beko WUE7636X0A este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica excelenta si gama variata de cicluri de spalare. Tehnologiile moderne, conexiunea Bluetooth si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Beko. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– viteza de centrifugare este de doar 1200 rpm

– durata unui program standard este mare

Masinile de spalat rufe slim sunt ideale pentru casele si apartamentele mici, putand fi instalate si in holuri sau bucatarii mai inguste. Adancimea mai ingusta a masinii inseamna si o capacitate de incarcare mai redusa, aceste modele fiind destinate persoanelor singure sau familiilor cu mai putini membru. Cele mai importante specificatii ale unei masini de spalat rufe slim sunt eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare, numarul de programe si tehnologiile si sistemele utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe slim care este comercializata sub brandul Beko.

Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A

Masina de spalat rufe slim de generatie noua

Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A are un design actual din care iese in evidenta hubloul XL cu sticla transparenta si rama alb-negru. Unghiul larg de deschidere a hubloului (170 grade) si diametrul generos asigura incarcarea si descarcarea facila a rufelor si a altor articole mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 49 cm, o latime de 60 cm si o inaltime standard de 84 cm, putand fi instalat chiar si sub blatul de lucru din bucatarie. Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor ProSmart Inverter

Beko WUE7636X0A are un motor ProSmart Inverter economic si silentios, consumul estimativ anual de 173 kWh fiind incadrat in clasa A+++ si avand un cost lunar de 9.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest motor are si un nivel redus al vibratiilor si zgomotului, care inregistreaza o valoare de 57 dB pentru spalare si 74 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa stoarcerea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital mare cu afisaj alb si butoane tactile pentru diferite optiuni si functii. Ciclurile de spalare sunt organizate in functie de tipul tesaturii (bumac, sintetice, lana, delicate) sau al articolelor (camasi, lenjerie, jeans, hainele bebelusilor). Durata unui program standard este de 207 minute si scade pana la 161 de minute in cazul unei incarcaturi partiale. Aveti la dispozitie si un program rapid potrivit pentru o cantitate redusa de haine insa puteti downloada si 5 programe (Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel) prin intermediul conexounii Bluetooth. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko WUE7636X0A

Tehnologii moderne

Conexiunea Bluetoot de care am amintit anterior permite pe langa descarcarea de programe si controlul masinii prin intermediul aplicatiei HomeWiz instalate pe smartphone. O alta tehnologie moderna este SteamCure care utilizeaza aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor sau pentru inmuierea petelor dificile. Alte sisteme si functii utile sunt controlul electronic al balansului, reglarea automata a consumului de apa, adaugarea rufelor in primele minute ale programelor de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu. Fiabilitatea acestui model este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– viteza de centrifugare este de doar 1200 rpm

– durata unui program standard este mare

Concluzii

In concluzie, Beko WUE7636X0A este o masina de spalat rufe slim cu eficienta energetica excelenta si gama variata de cicluri de spalare. Tehnologiile moderne, conexiunea Bluetooth si garantia extinsa de 5 ani sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Beko. 

Manual de utilizare Beko WUE7636X0A