Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 review

Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261
Masina de spalat cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261

Product Name: Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261

Product Description: Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala ce dispune de o capacitate de incarcare de 6 Kg si de o eficienta energetica excelenta, incadrata in clasa A+++.

Brand: Electrolux

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Functiile si tehnologiile moderne, gama variata de programe si meniul intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux. 

Daca locuiti intr-un apartament cu o suprafata mai mica si doriti sa utilizati la maximum spatiul disponibil atunci puteti opta pentru aparate electrocasnice cu dimensiuni compacte. Un astfel de aparat este masina de spalat cu incarcare verticala, pe care o puteti instala atat intr-o baie mai mica, cat si intr-o nisa de pe hol. Chiar daca oferta de masini de spalat cu incarcare verticala nu este foarte variata veti gasi cu siguranta cateva modele care sa se incadreze in bugetul si specificatiile pe care le doriti. O astfel de masina de generatie noua este si modelul produs de Electrolux a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Masina de spalat cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261

Masina de spalat rufe compacta

Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design simplu de culoare alba si display digital in partea superioara. Masina are 2 picioruse ajustabile si un maner ergonomic care permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 40 x 89 cm iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg de rufe, fiind destinat utilizarii persoanelor singure sau familiilor fara copii. 

Motor cu eficienta energetica A+++

Motorul masinii Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 are un consum energetic anual de 150 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 8.5 lei. Consumul anual de apa de 9490 litri este destul de scazut la fel ca si gradul de umiditate de 57% al rufelor dupa centrifugare care este incadrat in clasa B. Viteza maxima de stoarcere este de 1200 de rotatii pe minut, zgomotul de centrifugare de 78 dB fiind mai ridicat in comparatie cu cel al unei masini de spalat rufe cu incarcare frontala. 

Display digital si gama variata de cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare buna, in partea stanga existand butonul rotativ pentru selectarea ciclurilor de spalare iar in partea dreapta display-ul digital cu afisaj galben care este incadrat de 6 butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Cele 14 programe de spalare includ atat optiuni in functie de tipul articolelor (denim, echipament sportiv sau pleduri) cat si al tesaturilor (bumbac, sintetice, delicate, lana). Durata unui program standard este de 247 de minute insa aveti la dispozitie si un program rapid a carui durata este de doar 14 minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261

Optiuni si functii utile

Fiin un model din gama 2019, aceasta masina dispune de sisteme si tehnologii moderne precum SensiCare prin care se adapteaza consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate sau TimeSave care reduce durata ciclului de spalare cu pana la 50%. Alte optiuni utile reimprospatarea hainelor cu abur prin programul Anti-Allergy, blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ optiune de improspatare cu abur

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu dimensiuni compacte si eficienta energetica foarte buna. Functiile si tehnologiile moderne, gama variata de programe si meniul intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux. 

Manual de utilizare Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261