Whirlpool FFD9448BCVEE, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm – Pareri si Review

? Whirlpool FFD9448BCVEE - 9 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm, 52/78 dB, Al 6-lea Simt
Whirlpool FFD9448BCVEE

Product Name: Whirlpool FFD9448BCVEE

Product Description: Whirlpool FFD9448BCVEE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si o capacitate de incarcare de 9 Kg. Masina dispune de tehnologia Al 6-lea Simt si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Whirlpool FFD9448BCVEE este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru motor

Cons

– durata programelor standard este mare

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Majoritatea masinilor de spalat rufe de generatie noua dispun de o eficienta energetica foarte buna, incadrata in clasa A+++ sau A++. De aceea, alegerea va trebuie sa fie bazata pe alte specificatii tehnice precum capacitatea de incarcare, consumul de apa sau viteza maxima de centrifugare. Nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont si de tehnologiile utilizate, gama de programe disponibile sau functiile suplimentare care va pot permite sa spalati mai repede si mai eficient anumite articole sau tesaturi. O masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune este si Whirlpool FFD9448BCVEE, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Whirlpool FFD9448BCVEE

Whirlpool FFD9448BCVEE – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Whirlpool FFD9448BCVEE are un design minimalist de culoare alba si hublou supradimensionat cu sticla transparenta si rama cromata. Diametrul hubloului este suficient de larg (34 cm) pentru a permite incarcarea rapida chiar si a articolelor mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 59.5 x 63 x 84.5 cm iar capacitatea de incarcare este una generoasa (9 Kg), fiind potrivita pentru familiile formate din mai mult de 4 persoane.

Motor inverter economic

Whirlpool FFD9448BCVEE are un motor inverter de generatie noua care are o eficienta energetica excelenta, incadrata in clasa A+++. Consumul energetic anual estimativ este de 152 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 8 lei. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut asigurand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este redus, insa cel de centrifugare poate atinge 78 dB pentru stoarcerea la viteza maxima.

16 cicluri de spalare

Organizarea panoului de control este cea clasica, in partea centrala existand un selector rotativ cromat pentru alegerea ciclului de spalare iar in partea dreapta se afla display-ul digital tactil. Acest model dispune de 16 cicluri de spalare organizate in functie de tipul tesaturilor (bumbac, lana, sintetice, delicate, mixte) sau al articolelor (echipament sportiv, lenjerii de pat sau pleduri). In plus, exista si un program rapid cu durata de 30 de minute potrivit pentru o cantitate redusa de haine care necesita o improspatare. Durata unui program standard cu incarcare completa este destul de mare (260 minute) si scade la 190 de minute in cazul unei incarcaturi complete.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Whirlpool FFD9448BCVEE

Tehnologii moderne

Ca si in cazul altor masini de spalat rufe produse de Whirlpool (precum Whirlpool FFB7438BVEE sau Whirlpool Supreme Care AWG 812 S PRO) si acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea Simt care ajusteaza automat consumul de resurse in functie de tipul si dimensiunea incarcaturii. Alte tehnologii moderne sunt Steam Hygiene (elimina cu ajutorul aburului fierbinte pana la 99.9% dintre alergenii din haine) sau FreshCare+ (mentine prospetimea hainelor pana la 6 ore de la incheierea programului de spalare). Dintre optiunile suplimentare disponibile, cele mai utile sunt pornirea intarziata, clatirea intensiva sau blocarea accesului copiilor la meniu). Durabilitatea si fiabilitatea motorului inverter este confirmata de extragarantia de 10 ani oferita de Whirlpool.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa pentru motor

Puncte slabe

– durata programelor standard este mare

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FFD9448BCVEE este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.