Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S review

Electrolux Dual-Care EW7W369S
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Electrolux Dual-Care EW7W369S este o masina de spalat cu uscator cu capacitati bune de incarcare pentru spalare si uscare si cu un consum foarte redus de energie. Viteza mare de centrifugare, meniul cu display digital si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Electrolux.

Masinile de spalat cu uscator sunt destinate familiilor care nu au spatii exterioare sau interioare pentru uscarea rufelor. Pretul acestor masini a scazut in ultimii ani, iar oferta a devenit mai variata, astfel ca alegerea unui model potrivit pentru nevoile familiei voastre este mult mai simpla. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat rufe cu uscator sunt capacitatea de incarcare pentru spalare si uscare, consumul de energie si apa sau programele de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu uscator produsa de Electrolux care are specificatii foarte bune.

 Vedeti si: Topul celor mai bune uscatoare automate de rufe

Masina de spalar rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S

Masina de spalat rufe cu uscator moderna

Electrolux Dual-Care EW7W369S este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant de culoare alba si un hublou cu rama interesanta de culoare neagra si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si un diametru suficient de larg pentru incarcarea si descarcarea facila chiar si a rufelor mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 63.1 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, fiind destinata familiilor formate din 4-5 persoane.

Eficienta energetica si consum redus de apa

Electrolux Dual-Care EW7W369S are un motor cu un consum energetic  anual de 1212 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A, un ciclcu complet de spalare si uscare consumand 6.06 kWh. Consumul de apa este de asemenea unul destul de redus, ca si gradul de umiditate al rufelor dupa spalarea la viteza maxima care este de 1600 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 51 dB este unul foarte redus avand in vedere capacitatea mare de incarcare a acestui model, zgomotul de uscare (60 dB) si de centrifugare (77 dB) avand de asemenea valori rezonabile.

Programe variate de spalare

Panoul de control are un buton rotativ pentru alegerea programului de spalare sau uscare, un buton mic pentru pornire/oprire si un display digital incadrat de mai mult butoane cu touch pentru personalizarea programelor si pentru functiile speciale. Masina dispune de 16 programe de spalare pentru diferite teasaturi precum bumbac, lana, matase sau sintetice dar si pentru imbracaminte sport, jachete, denim sau pentru hainele persoanelor care sufera de alergii. In plus, programul Non-Stop spala si usuca o cantitate de 1 Kg de rufe in doar 60 de minute iar programul Wash& Dry permite spalarea si uscarea rufelor cu prin apasarea unui singur buton.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Functii si tehnologii moderne

Cele mai importante tehnologii utilizate de acest model sunt SensiCare cantareste automat rufele si adapteaza timpul de spalare, DualCare care seteaza automat temperatura apei si miscarile tamburului in functie de tipurile de tesaturi sau SteamCare care foloseste aburul pentru a reduce cutele si pentru a improspata tesaturile intre spalari. Functia de pornire intarziate va permite spalarea si uscarea rufelor cand sunteti in oras iar functia Child Lock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital si butoane cu touch

+ capacitate buna de incarcare pentru spalare si uscare

+ eficienta energetica foarte buna

+ viteza mare de centrifugare

+ programe eficiente de spalare

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux Dual-Care EW7W369S este o masina de spalat cu uscator cu capacitati bune de incarcare pentru spalare si uscare si cu un consum foarte redus de energie. Viteza mare de centrifugare, meniul cu display digital si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Electrolux.