Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU review

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU
Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU

Product Name: Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU este o masina de spalat rufe cu uscator cu capacitate de incarcare de 8/6 Kg si 14 cicluri de spalare si uscare.

Brand: Whirlpool

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU este o masina moderna de spalat rufe cu uscator cu eficienta energietica buna si gama variata de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, nivelul rezonabil al zgomotului si viteza mare de centrifugare sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe cu uscator produsa de Whirlpool.

Oferta de masini de spalat cu uscator este din ce in ce mai variata, existand optiuni atat pentru clasa premium cat si pentru familiile cu venituri mai mici. O masina de spalat rufe cu uscator are o capacitate de incarcare pentru spalare si una mai mica pentru uscare. Eficienta energetica a unui astfel de aparat electrocasnic este foarte importanta, deoarece consumul de energie este mult mai mare in comparatie o masina de spalat rufe clasica. Alte specificatii pe care va trebui sa le luati in considerare sunt viteza de centrifugare, sistemele si tehnologiile utilizate, nivelul zgomotului sau numarul de programe. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator produsa de Whirlpool care poate fi achizitionata la un pret redus in aceasta perioada.

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU

Capacitate de 8 Kg spalare si 6 Kg uscare

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU este o masina de spalat rufe cu uscator cu design alb clasic si hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Hubloul are deschiderea la un unghi larg care permite incarcarea rapida a hainelor murdare sau a celor umede, proaspat spalate. Acest model are dimensiuni de 54 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, fiind destinat utilizarii familiilor formate din 3-4 persoane.

Eficienta energetica excelenta

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU are un motor de generatie noua cu eficienta energetica foarte buna dar si cu un nivel redus al zgomotului si vibratiilor. Un program standard are un consum energetic de 1.04 kWh, consumul estimativ anual este de 1.088 kWh, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 59 lei. Consumul anual de apa de 20.000 litri este insa unul mai ridicat in comparatie cu o masina de spalat rufe clasica. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 55 dB pentru spalare, 61 dB pentru uscare si 81 dB pentru centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut.

14 cicluri de spalare si uscare

Panoul de control are o configurare clasica, butonul rotativ pentru selectarea programelor de spalare si uscare fiind incadrat de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. In partea dreapta exista un display digital cu afisaj alb care are butoane tactile pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Cele 14 programe de spalare si uscare includ atat optiuni in functie de tipul tesaturii cat si de culoarea hainelor. Durata unui program standard de spalare si uscare este destul de mare insa o cantitate redusa de haine de 1 Kg este spalata si uscata in doar 45 de minute.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU

Tehnologii dezvoltate de Whirlpool

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt care detecteaza nivelul rufelor incarcate si ajusteaza consumul de energie si apa in functie de aceasta, Soft Move care utilizeaza miscari gentile ale tamburului pentru protejarea tesaturilor sau Fresch Care impiedica formarea mirosurilor neplacute pana la 6 ore dupa finalizarea programului de spalare. Alte optiuni utile sunt setarea temperaturii de uscare, blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata.

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A

+ 14 programe de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– consum ridicat de apa

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare+ FWDG86148B EU este o masina moderna de spalat rufe cu uscator cu eficienta energietica buna si gama variata de programe. Sistemele si tehnologiile moderne, nivelul rezonabil al zgomotului si viteza mare de centrifugare sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe cu uscator produsa de Whirlpool.